Last news in Fakti

4 Декември, 2018 12:00 14 524 12

Бивш хероинов бос дълбае дъното

  • драгомир младенов-шопа-
  • драгомир младенов-
  • шопа

Полицаи от ОД на МВР в Бургас са го закопчали на местопрестъплението

Бургаският рецидивист Драгомир Младенов, по прякор Шопа, е бандитът арестуван за кражба на козметика от лек автомобил „Дачия” в ж.к.”Възраждане”, съобщи "Флагман".

Прокуратурата повдигна обвинение на бургазлия заради това, че откраднал скъпата козметика от кола в Бургас, но тогава все още името му не бе известно.

Крадецът щял да се измъкне, ако не са били бързите действия на служители на ОД на МВР в Бургас, които го закопчали с откраднатите вещи. Пред ченгета задържаният обяснил, че козметиката била негова и за лична употреба.

Драго Шопа е култова фигура от бургаския ъндърграунд, преди години бе сочен за боса на хероина в Бургас, но след ареста му започна да пропада сериозно.

Преди две години едва не помете патрулка при луда гонка, малко по-късно източи горивото на бус и заплаши собственика му, че ще го заколи. Цяло чудо е, че въпреки множеството си прояви е на свобода. По новото обвинение го грозят до 15 години затвор, а срещу него е известно да са текат поне още две досъдебни производства.

Шопа има дебело криминално досие. Още през 2009 г. той беше задържан като тартор на наркогрупа за търговия с хероин. Част от бандата са двамата съпрузи Вангел и Катя Аврамови, които са заловени с 210 дози хероин в семейния автомобил. Дни след ареста им полицаите закопчаха Шопа и още двама от наркопирамидата - Марин Георгиев и Николай Вълчев. Тогава разследващите обявиха, че Шопа е разпределял наркотика и е събирал парите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шерлок Холмс

    87 0 Отговор
    Сега завзема пазара на Q - ten и Хиалуронова киселина в Бургас.
  • 3 Цецо

    66 1 Отговор
    Въобще не е чудо, че този индивид крачи свободно.... даже много са такива, с дебели криминални досието и висящи присъди... свободни и волни!!!
  • 4 Преброяване на бесните язовци

    82 0 Отговор
    "Цяло чудо е, че въпреки множеството си прояви е на свобода." Българският съд е способен на чудеса!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Eee

    26 1 Отговор
    Какви са тия босове в БГ-то?😂😂😂😂😂
  • 7 ванката

    39 1 Отговор
    немога да разбера какво чудо има в това да има множество криминални прояви и да е на свобода това е съвсем нормално в българия!!!

    Коментиран от #12

  • 8 КОКА

    7 23 Отговор
    ШОПОВ ДРАСКАЧ НЕ СЕ ПИШЕ ЧЕНГЕТА А ПОЛИЦАЙ ДА НЕ СЕ ЯВИШ В СЪДА
  • 9 Гост

    29 2 Отговор
    "преди години бе сочен за боса на хероина в Бургас, но след ареста му започна да пропада сериозно." Ама то голямо издигане е било, че чак и да пропадаш. Държавата със сбъркани ценности. Ами ще започвам да проповядвам на децата си, че да си успял значи да си станал хероинов бос или премиер. А да си се провали, значи да има виШу, да си вършиш съвестно работата и да създадеш семейство. Тука е така.
  • 10 Опа

    15 3 Отговор
    А Иванчева в панделата, защо ли?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ванката":

    Дал съм ти плюс,но БЪЛГАРИЯ се пише винаги с ГЛАВНА БУКВА!!!