Last news in Fakti

5 Декември, 2018 16:36 5 182 14

Арестуваха риалити звезда за сводничество

  • деян топалски-
  • вип брадър-
  • сводничество

ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота

Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във "ВИП Брадър" е обвинен като член на сводническа банда. Белезниците заключили здравите ръце на Деян Топалски на 23 ноември, но до днес и прокуратурата и съдът мълчат по случая. По данни на прокуратурата бандата е развивала дейност в бар, разположен на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен наскоро.

Освен да се чекнат пред посетителите, момичетата предлагали и сексуслуги. След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски. ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота. Той е и управител на фирмата, наела помещението под наем.

Прокуратурата се позовава на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са използвани и СРС-та, но те още не са свалени на хартия и не фигурират в делото. Четири от момичетата са разпознали Топалски при следствените действия. До момента са разпитани 18 свидетели, 7 от тях пред съдия. Самият Топалски отрича да е замесен в подобно престъпление и смята, че ако делото се гледа в съда, ще бъде обявен за невинен, пише "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутена

    27 1 Отговор
    Изрод!

    Коментиран от #10

  • 2 Д-р Фройд

    32 2 Отговор
    А едно време го раздаваше на много свестен чак компютърджия го раздаваше погледни му само шашавия поглед и можеш да разбереш що за комплексарска стока е!!
  • 3 гост

    22 1 Отговор
    5 годинки ефективна
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Цецо

    20 1 Отговор
    "...и смята, че ако делото се гледа в съда, ще бъде обявен за невинен, пише "България Днес" - мисля, че има сериозни основания това да се случи, но не поради факта, че е невинен, де!
  • 6 ванката

    15 2 Отговор
    щом мълчат и двете мутренски инстанции значи е техен човек а и той е сигурен че ще излезе чист...
  • 7 Екс

    7 1 Отговор
    ММ-дрис някой хора бъркат боя с ъдърграунда,той е само елемент от него,не е водещ и никога не е бил!
  • 8 Здравейте "разбирачи"

    4 13 Отговор
    Няма нищо такова човека е супер пич.....станала е грешка или е набеден! А тук е пълно с злобари и комплексари и от двата пола!!!
  • 9 Българин

    4 2 Отговор
    Да, може и да е ангел човека, може и да е точно така както пишат че е, но лошото в цялата работа е, че с такива случаи е пълно и хората са силно разочаровани от правосъдието. Затова винаги първите коментари са негативни. Но Вазов е казал:,, Прост народ - слаба държава".
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 И.Петров

    8 3 Отговор
    Той голям престъпник , браво , направо хванаха " голяма риба " , ех прости народе , ти който се продаваш за 600-700лв на месец заплата това ли ще ти донесе щастие , тоя ли пикльо ни е проблема и така злобеете че арестували няква шушумига сутеньор ??? Винаги е имало к.рви и такива които се грижат за тях мъже и после се делкат кинтите и кво питам , добре , арестуваме всички и кво , циганите си крадат и убиват , смучат социални помощи , разни фирми ни изнасят златото и други ценни метали , други се направили договори с помощта на национални предатели в ощърб на държавата и си лапат милиони и т.н. и т.н. прав е Вазов , прост народе ...
  • 12 Гост

    2 0 Отговор
    Боклук си е
  • 13 Шами

    0 0 Отговор
    Работила съм там и ви гарантирам, че обираше парите от,, излизания та,, с клиенти Даже изнудване една от колежките, че ако не отиде да,, обслужва,, негов познат ще разнесе навсякъде какво прави
  • 14 Шанел

    0 0 Отговор
    Даже се хвалеше в бара, че и с оръжия се занимава, незаконно разбира се, но всички го възприемат като прост палячо и циркаджия