Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 10:03 3 589 10

Жестоко убийство потресе варненско село

  • убийство-
  • старо оряхово

Установено е, че извършител на деянието е мъж на 23-години - съсед на жертвата

70-годишен мъж е убит в село Старо Оряхово, има задържан. Това съобщиха от ОДМВР - Варна. В резултат на незабавно предприетите оперативно-издирвателни действия служители на полицията са задържали 23-годишен мъж във връзка с извършеното тежко престъпление.

В ранните часове на 9 февруари 2019 г. в полицията е постъпил сигнал, че в село Старо Оряхово е намерен в двора на дома си в безпомощно състояние 70-годишен мъж. На адреса веднага са изпратени екипи полицията и на Спешна помощ.

Медиците са констатирали смъртта на възрастния човек. Извършен е оглед от дежурна оперативна група под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, като са констатирани следи от насилие. Установено е, че извършител на деянието е мъж на 23-години - съсед на жертвата. Работата по събирането на доказателства по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    39 2 Отговор
    интеграциятя върви с пълна сила нали бойко...

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Сиромаха

    38 0 Отговор
    Още един БОКЛУК ли ще храним години наред в пандиза????????!!!!!

    Коментиран от #10

  • 3 Зевс

    5 33 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Той Бойко Господ да беше, Пак нямаше да угоди на някой

    Коментиран от #8

  • 4 Бойко тиквата

    20 4 Отговор
    Мой избирател е орка
  • 5 Е пак ли

    17 2 Отговор
    Там процентно съдържание на населението е 1/5 - 1 българин и 5 ж* ипсита . Така , че това което е станало не ме учудва . ВЕЧЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА !
  • 6 Олеле

    6 0 Отговор
    Всяка година убийствата са над 100000. Ако така продължава всички затвори ще се препълнят и ще гръмнат като бомба от препълване. Тухлите на затвора ще хвърчат. Ще има дъжд от тухли. После да не говорим какво ще стане в града. Масово клане. И целия свят ще ни гледа. Как всички затворници убиват масово наред. После Путин , Тръмп и нашите военни сили се бият срещу престъпниците и се стрелят на нашата земя. Но джихадистите няма какво да правят на нашата земя. Ние нямаме нищо тук на тази земя. Горивото е при тях. Чрез горивото джихадистите си купуват оръжия от Америка. Америка иска горивото но не иска да го копува а да го открадне. Затова са сформирани американски военни екипи в Ирак да се бият за горивото за ресурса. Чрез купуването на оръжия чрез парите от горивото на джихадистите Америка печели пара. Но те американците искат още богатство. Искат всичкото богатство.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Юпитер

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Зевс":

    На някой? А на КОГО угажда? На такива като ''героя'' на 23 години, чиято етническа принадлежност е достатъчно ясна, дори и ''пропусната'' в статията???
  • 9 ОСТАВКИ

    5 0 Отговор
    ОСТАВКИ САМО РАДЕВ ДА ОСТАНЕ ВСИЧКИ ДРУГИ НЕКЪДЪРНИЦИ ОСТАВКИ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ГО РАЗКРИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА СТАВАТ
  • 10 ГОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сиромаха":

    Години наред е твърде оптимистично.Той не е добре човека имал е тежко детство стареца го е предизвикал тои се уплашил.Д се прати да лекува стреса.