21 Април, 2019 15:43, обновена 21 Април, 2019 13:07 3 693 6

Оставиха в ареста баретата, искал подкуп, за да върне откраднат автомобил

  • барета-
  • корупция

Задържаният командос отрича да е извършил престъплението

Оставиха в ареста баретата, искал подкуп, за да върне откраднат автомобил - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Съдът остави в ареста задържания командос от отряда за борба с тероризма. Той беше уличен, че е предложил съдействие за връщане на откраднат автомобил срещу 11 000 лева откуп. Задържан е в момента, в който получавал парите.

Цитиран от "Нова телевизия", в съдебната зала той заяви, че е набеден, настоявайки заседанието да е закрито. Искането му беше отхвърлено от магистратите.

Защитата на обвиняемия заяви, че няма доказателства, че е взимал пари, а това били само твърдения на свидетели. Съдът отхвърли тези доводи и обяви, че имало данни за условията, при които се провеждали срещите между командоса и един от свидетелите – те да бъдат в отсъствието на собственика на луксозния автомобил, който е откраднат, а парите да бъдат занесени в плик, без да ги докосва, след което да бъдат отнесени в неизвестно чейндж бюро. Всички тези разговори командосът провеждал от чужда SIM карта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    13 1 Отговор
    Ама как така съдът е много строг.Днез е празник полицайчето щеше в черква да ходи да си купи върбови клонки от дядо поп.
  • 2 ТУИТЬР

    18 0 Отговор
    ВПАРЛАМЕНТА САСЬЩО ПРЕСТЬПНИЦИ
  • 3 Гост

    6 1 Отговор
    Ти Туитре откри топлата вода
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ужас

    8 1 Отговор
    Както се вижда по изнесените данни на този не му е за първи път да взима подкупи,може да е натопен от конкуренцията в отряда.
  • 6 чести

    1 0 Отговор
    как да не иска самият Цветанов вторият човек в ГЕРБ им показа как се правят корупционни схеми и вече се възползват