Last news in Fakti

24 Април, 2019 13:48 3 728 16

Футболен национал: Съдът се подигра с МВР, а не с Чората

  • чората-
  • страхил попов-
  • присъда

Ежедневно сме свидетели на редица безумия

Футболен национал: Съдът се подигра с МВР, а не с Чората - 1

Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20 годишен стаж в полицията е един от 5 - мата осъдени.

Най-потресаващото е, че той не докосва с пръст въпросното лице, и това е факт, който е известен през цялото време, докато делото тече.

Това написа във „Фейсбук“ футболният национал Страхил Попов.

И сега как един баща обяснява на двете си деца, че същата държава, на която служи толкова време, сега го заклеймява и обявява за убиец, без да има вина.

Ежедневно сме свидетели на редица безумия, но защо този път не мълча ли, защото съм пряко засегнат, заключава Страхил Попов.

Ето и целия коментар на Страхил Попов:

"Преди 3 дни на моето и още 4 семейства се случи нещо, което досега не съм мислил, че може да се случи в правова държава.

Петима невинни души, чието задължение е да пазят нас и реда в страната ни, бяха осъдени за умишлено убийство.

Според обвинителите това “умишлено убийство” е извършено в момент на изпълнение на служебните им задължения, а именно при опит за задържане и последвало неподчинение от страна на човек, чието име се свързва с разпространение на наркотици, сводничество и други дейности нарушаващи обществения ред. Как ви звучи, “умишлено убийство”...

По време на инцидента, след редица медицински експертизи е установено, че лицето е било с наличие на наркотици в кръвта и други здравословни проблеми, които са в компетенцията на разследващите органи.

Няма да навлизам в подробности за последвалите дела и свидетелите, чиито показания са взети под внимание, тъй като това е твърде обширна тема с шокиращи за мен факти.

Ежедневно сме свидетели на редица безумия, но защо този път не мълча ли, защото съм пряко засегнат.

Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20 годишен стаж в полицията е един от 5 - мата осъдени.

Най-потресаващото, е че той не докосва с пръст въпросното лице, и това е факт, който е известен през цялото време, докато делото тече.

И сега как един баща обяснява на двете си деца, че същата държава, на която служи толкова време, сега го заклеймява и обявява за убиец, без да има вина.

А за вас служители на МВР, ще се моля Бог да е с вас всеки път, когато изпълнявате задълженията си, защото за държавата не е сигурно.

Ние ще продължим да се борим за истината и справедливостта, а на вас, които осъдихте и пратихте невинни хора в затвора, съвестта ви чиста ли е, защото нашата и тяхната да!

А спите ли спокойно, защото ние не?!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЯНКОВ

    22 10 Отговор
    И после што нема желаешти до станат полицаи

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    30 12 Отговор
    Поредното доказателство, че държавата работи за престъпниците. МВР няма никакви права и всяка една употреба на сила може да завърши с осъдителна присъда. Хайде сега предтавете си в САЩ ако бяха осъдили всеки един полицай, който е застрелял някой черен, който не се е подчинил на заповед да не мърда или да не излиза от колата при проверка. Какво щеше да се случи с полицията? Всеки щеше да се гаври с тях, защото са безпомощни и нямат правомощия да действат така, както повелява на един представител на ограните на реда. Затова е наречен ред, а не страх. В моят град полицаите редовно ги бият в циганските махали, взимат им оръжието, бият ги след сигнал за силна музика и др. Е кой ще се съобрази с тях като знае, че те нищо няма да направят? Държавата пропадна жестоко, ама жестоко.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ники

    17 7 Отговор
    Пичове ... сигурен съм , че този е бил страшен Боклук и на никой няма да липсва .... обаче да не забравяме , че са го убили по време на арест ... и е доказано ... че е бил зверски бит след като е закопчан ? Аз лично съм бил свидетел на подобни случки .. Реално не може .. подобно нещо да остане безнаказано ... точно обратното е ... в по престъпните държави със слаба съдебна система .. тия дела срещу подобни деяния въобще ги няма ... никой няма интерес от осъдителни присъди и на обществото му е все тая ... ама все пак не може да си правиш каквото искаш ...
  • 6 Цар Симеон

    11 17 Отговор
    Страхиле,
    1. Това тук не е правова държава
    2. Те не пазят нас и реда в страната; пазят реда в държавата, с която родната България няма общо
    3. Ние не спим спокойно вече 30 години, и 45 преди това.
    4. Няма разлика между вуйчо ти и 60-те хиляди нечии други вуйчовци с еничарите от преди150 години.
    5. Сигурно и на еничарите съвестта им е била чиста.
    Няма какво повече да добавя.
  • 7 Било

    12 16 Отговор
    Стигнахме дотам и футболисти с 8клас да обсъждат Съдебната система
  • 8 Евала

    8 26 Отговор
    Този тъпак с мозък колкото на пиле! Ще обяснява ,че убийството било нещо нормално! Ей дрисльо ти тогава на колко години си бил!!! Бре олигофрен!!!! Та си запознат или ти беше там като го убиха Чората! Малко им е за убийство се дават 15 - 30г
  • 9 МЪСТ

    8 12 Отговор
    СТРАХИЛ ПОПОВ И 50Г СТАЖ ДА ИМА НЕ СИ ЛИ СТОКА НЯМА ДА БЪДИШ ПОЛИЦАЙ ЗАТОВА ГИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА ТЕЗИ СМЕШНИЦИ КАТО НЕ ЗНАЯТ КВО ДА ПРИКАЗВАТ
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор
    Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи като целта е: никой да не си помисли, че може да посегне на ДОЙНАТА КРАВА....
  • 11 Chitatel

    12 1 Отговор
    Някой задържал.ли е надрусан , който оказва съпротива , не усеща болка и умора
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гербофоб

    2 0 Отговор
    Има ли още някой който не е разбрал ,че в Булгаристан права имат само престъпниците и циганите!
  • 16 Боре

    0 0 Отговор
    Момче , твоят роднина колко дилъри е вкарал в затвора. А колко наркомани? Е само помисли де. А колко майки плачат и от ракива като Чората и от полицията знаеш ли.