14 Май, 2019 12:29 10 310 14

Убиецът от Костенец изтеглил всичките си пари преди да изчезне

  • костенец-
  • стоян зайков-
  • чане

Полиция и барети продължават да търсят следи от беглеца

Убиецът от Костенец изтеглил всичките си пари преди да изчезне - 1

Стоян Зайков-Чане, който вече четвърти ден е издирван за убийството на бившата му приятелка Милена Шишкова, е изтеглил всичките си спестявания преди да изчезне миналия петък. Това гласи една от последните информации за бившия затворник, която обаче не е потвърдена официално, уточнява trafficnews.bg.

Полиция и барети продължават да търсят следи от беглеца, който застреля в четвъртък вечерта 38-годишната фризьорка Милена, от която има син. Разследващите са поискали от местните власти пълен списък на изоставените сгради и постройки, за да бъдат претърсвани една по една. Проверките вече обхващат район от 20-30 км около Костенец.

Зайков не е обявен за международно издирване, въпреки че е имал най-малко 12 часа преднина, за да се опита да мине границата. Причината е че още от преди години има заповед да не напуска страната.

Беглецът най-вероятно се крие в околностите на града, защото като иманяр и бракониер познава отлично всички възможни скривалища, коментират местните хора. Това и че няма мобилен телефон от една година затруднява разследващите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданин

    98 3 Отговор
    Този направи за смях родното ФБР! Личи си, че всичко е подготвено до най-малкия детайл. Няма телефон, изтеглил всички налични кинти и т.н. Пък милицията нека се надява, че е около Костенец.....ще го намери на кукуво лято.
  • 2 Ники

    44 3 Отговор
    Няма мобилен телефон от една година ... Интересно кои се връзва на това ... Ще падне страшно търсене ...

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    38 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Очевидно действа по план и трябва да е много прост, за да има телефон, или поне регистриран на негово име, на нашият пазар продават предплатени карти за по 10лв на името на някой циганин, най-лесното е това. Щом е имал 12ч вероятно е далеч от страната, не е трудно да се излезе към Гърция и после навсякъде където му скимне.
  • 4 Че Гобара

    40 2 Отговор
    Завалийките...... Търсели го в района на Костенец. А нашият човек си пече вече дупарата на някой гръцки остров.......
  • 5 Гост

    49 1 Отговор
    Хвърля телефона, пуска брада, слага качулка и става неоткриваем. Сега МВР ще разходят пред камерите някой БТР около гората в Костенец и пак поредната лакардия: "Всичко възможно...", "Да не се пречи на разследването...", "Ще го заловим...", "Виждате, че се действа...", "Затруднен терен ...".
  • 6 Един

    57 3 Отговор
    Алоооууу полицията проверихте ли да не си е вкъщи бе
  • 7 гнида

    33 1 Отговор
    Не се сърдете , родната полиция ни пази , изпя един бард ......
  • 8 Жега

    29 1 Отговор
    ЧЕ МУ ФАНЕТЕ *Я !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    КАТО ЗНАМ КАКВА МИЛИЦИЯ ИМАМЕ !!!!!!!!!!!!!
  • 9 Бат Мишо

    17 2 Отговор
    то щото към сърбия мн трудно се излиза ша занйте ....най мвоу са спъне у некой чукан или да си удари главата у неко празна ръждясала вишка от татово
  • 10 Бат Мишо

    17 3 Отговор
    ходих къде несла на лов и гъби и 6 часа съм бродил у сръпско без да разбера ....хубу че 1 сръбски чобанин ми показа накъде съм се загубил че се върнах у българско да си намеря жипката
  • 11 Палко

    13 5 Отговор
    Абе, може да се е самоубил човека!

    Коментиран от #12

  • 12 Хклш

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Палко":

    А Дано.
  • 13 Наблюдател

    9 0 Отговор
    Значи този убил, а защо не е легнал да спи, а избягал и не могат да го намерят. А северин , убил , убил бе и спокойно отишъл и си легнал да спи , и изведнъж леля му , му казва че трябва да тръгне за Германия и за 4 дни го намериха. Защото знаеха, че трябва там да го намерят, голям сценарий. Ади сега да намерят този. Да де ама не е отишъл да спи, ами е вече кой знае къде.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.