Last news in Fakti

14 Май, 2019 13:50 3 427 5

Затвор за мъж, пребил и опитал да изнасили две жени

  • изнасилване-
  • затвор
Затвор за мъж, пребил и опитал да изнасили две жени - 1
Снимка: shutterstock

37-годишен мъж е осъден на 6 години затвор за опит за изнасилване. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

По обвинителен акт на Районна прокуратура - Казанлък е осъден П.М., на 37 г., за това, че на 8 юли 2018 г. в гр. Мъглиж, обл. Стара Загора, в условията на опасен рецидив, е направил опит да се съвкупи с 19-годишна жена, като я е принудил към това със сила и заплашване – нанесъл множество удари в областта на главата ѝ и отправил към нея думите: “Ще те убия, ще те убия“, като деянието е останало недовършено по независещи от волята му причини.

Той е обвинен и за това, че на 13 юни 2018 г. в гр. Казанлък, е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление, като е употребил сила – хванал е пострадалата – 24-годишна жена, с две ръце и я стискал за гърлото.

Районен съд - Казанлък му наложи наказание от 6 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг режим” за горепосочените две престъпления спрямо двете жени – опит за изнасилване и блудство.

П.М.е осъждан за кражби, като по последната присъда от две години „лишаване от свобода“ е изтърпял наказанието си през декември 2017 г. В досъдебното производство спрямо П.М. е била определена мярка за неотклонение „задържане под стража“, считано от 11 юли 2018 г. Присъдата не е влязла в законна сила и по жалба на П.М. подлежи на разглеждане от втора инстанция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин без колело

    10 0 Отговор
    Факти-по не зависещи от него причини,сега ще изкарат жените виновни че не са му дали
  • 2 Чеп

    14 2 Отговор
    По-добре да му резнат шпека, барабар с макарите! Това е справедливо
  • 3 Будалата

    12 1 Отговор
    Сложи му 20 години и другите няма и да си помислят.
  • 4 Тодор Живков

    0 0 Отговор
    По мое време такива ги превазпитавах много добре,ето ви сега демокрацията и свободията която искахте
  • 5 А така

    0 0 Отговор
    Като знам вътре за изнасилване какво ги правят-този е пътник