15 Май, 2019 15:01 6 653 7

Убийство във Варна! Намериха мъртва жена

  • варна-
  • убийство

Криминалисти работят по разкриване на извършителя

Убийство във Варна! Намериха мъртва жена - 1

Възрастна жена е убита във Варна. Жертвата е на 74 години. Трупът е бил в напреднала фаза на разложение, съобщи Блиц, цитирайки източници, отлично запознати с разследването.

74-годишната жената е живеела сама в апартамент в квартал „Възраждане“ във Варна. Именно в него е открито и разложеното тяло.

Предвид степента на разложение на тъканите, трупът на жената е престоял в апартамента повече от месец, убедени са експертите. Въпреки това са налице категорични данни за травми, които възрастната жена не би могла да си причини сама. Счупена е подезичната й кост, има и други увреждания. Но към момента специалистите не могат да направят категорична причинно-следствената връзка между тях и настъпилата смърт. Предстоят редица изследвания и експертизи.

Тялото на мъртвата жена е установено след като съседи са алармирали, че от доста време на са я виждали. Направило им впечатление и неприятната миризма, която се носи от апартамента.

Засега няма задържани лица във връзка с тежкото криминално престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 р4фвефервф

    8 18 Отговор
    А едни бай ганьовци, не искаха да се приема Истамбулската конвенция

    Коментиран от #5

  • 2 Руси

    6 2 Отговор
    Бог да прости жертвата!
    Само като видя кого цитирате, и ... затварям Факти.
  • 3 Гост.

    20 2 Отговор
    Бай ганьовците драги си имат нпк и много добри закони. Но няма ъдебна система, която да ги прилага. И не бъркам конвенцията. Защо по соца, жена да се оплачем от мъжът си, знаеш ли какво му се случваше. Лошо. Минала съм по този път. Само мярката която му поставиха , да не ни доближава мен и децата ми, повече не припаси. Ама знаеше че втори път няма мярка, отива в затвора. Така че и 100 конвенции да има, резултата в България ще е същият. Знаеш ли, по соца познавам хора които лежа ха в затвора за престъпления против държавата,, а сега, нашият човек крал, корумпиран и условна, но този който не е наш, нищо че крал , 3 чувала семки отива за 3 години в затвора.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    СИНЬТ И Я УБИЛ ТОЙ Е ПСИХО БОЛЕН
  • 5 Според теб

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "р4фвефервф":

    всички трябва да са педерасти за да няма убийства? НПО малоумен.
  • 6 123

    8 5 Отговор
    Ежедневие при ГРОБ
  • 7 На Цецо Апартамента

    5 0 Отговор
    Някой гласоподавател ще да е пак - да изчакат изборите, пък тогава да го хванат - до следващит ще го пуснат пак и така...