22 Май, 2019 13:30 2 673 2

Обвинение за хулиган, вилнял в полицията в Ботевград

  • ботевград-
  • хулиган-
  • хулиганство

38-годишният мъж псувал, удрял наляво-надясно и ритал настолен компютър

Обвинение за хулиган, вилнял в полицията в Ботевград - 1
Снимка: Shutterstock

След приключване на процесуално-следствените действия, в качеството на обвиняем е привлечен 38- годишен мъж от Ботевград за извършени от него непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, съобщиха от ОДМВР-София.

В коридор на районното полицейско управление в града той псувал, обиждал и заплашвал полицейските служители, удрял по дървената ламперия, повредил с ритници настолен компютър, като действията му се отличавали с изключителна дързост.

Делото е изпратено в районната прокуратура с мнение за предаване обвиняемия на съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    4 0 Отговор
    Мургавичък? 200 лв глоба за нарушаване на обществения ред? Само да не е някой който се е опитвал да накара полицаите да заработят, че тогава от 20 години до доживот не му мърдат.
  • 2 чиче

    3 0 Отговор
    Този е циган който по Тошово време щеше да гледа в точка на пейката пред районното