10 Юни, 2019 19:29 1 741 1

Откриха над 9 млн. фалшиви украински бандероли

  • бандероли-
  • акциз-
  • стикери-
  • силистра

Контрабандата е била заловена на ГКПП "Силистра"

Откриха над 9 млн. фалшиви украински бандероли - 1
Илюстративна снимка

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ /ГД МРР/ са открили контрабандно пренасяни 9 090 000 броя отпечатани изображения, наподобяващи украински акцизни бандероли за тютюневи изделия, с различни серийни номера, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

На 04.06.2019 г. около 12:15 часа, на излизане от Република България през ГКПП "Силистра" е селектиран за щателна митническа проверка товарен автомобил с турски регистрационен номер, който по документи е превозвал изделия от алуминий и каучук от Турция за Русия. След като митническите служители забелязват манипулации по пломбажното въже, при извършената проверка установяват, че в средната част на товарното помещение камионът превозва 36 кашона, съдържащи опаковки с пачки по 500 бандерола, с отпечатано на тях изображение, наподобяващо украински акцизен бандерол за тютюневи изделия, с различни серийни номера.

Нелегалната пратка от 9 090 000 стикера с изображения на украински бандероли, с общо тегло 576 кг, е задържана. Срещу шофьора на автомобила е съставен акт за установеното административно нарушение. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мики Маус

    6 1 Отговор
    За оня шоколадовия г.... от Киев с бонбиниерите са били!