10 Юни, 2019 18:20 4 329 4

Двама се клаха след спор в Плевен

  • плевен-
  • прободна рана

За разрешаване на конфликта по-възрастният е извадил нож и е нанесъл удар в областта на корема на опонента си

Двама се клаха след спор в Плевен - 1
Снимката е илюстративна

49-годишен мъж е пострадал след възникнал спор. Това съобщиха от ОД на МВР - Плевен.

На 9 юни в полицията е получен сигнал, че в град Плевен в междублоково пространство в ж.к. "Сторгозия“ има пострадало лице. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители, които са установени 46-годишен с прободна рана в областта на корема и 59-годишен мъж. Изяснено е, че е възникнал спор между двамата плевенчани.

За разрешаване на конфликта по-възрастният е извадил нож и е нанесъл удар в областта на корема на опонента си. И двамата участници в инцидента са отведени от екип на ЦСМП - Плевен в спешно отделение за преглед. След оказана им медицинска помощ те са освободени за домашно лечение.

При извършения оглед е иззет метален нож с кания. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление от НК.

Уведомен е прокурор при Районна прокуратура - Плевен. Работата по случая продължава разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    6 3 Отговор
    Цигански работи, няма как.
  • 2 Ошашавен

    1 0 Отговор
    Стига бе! С дупка в корема го пратили да се лекува вкъщи! Червата му ли трябва да се влачат, че да го хоспитализират?
  • 3 Mangal

    1 0 Отговор
    Mangali
  • 4 еми супер

    0 0 Отговор
    това е истинския мъжки начин да се разберат по казуса. ако нашите политици се клаха нямаше да имаме такива проблеми в политиката