Last news in Fakti

13 Юни, 2019 15:11 4 612 11

Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето

  • попчето-
  • рецидивист-
  • петър попчев

Попчев е в неизвестност вече близо 3 месеца, след като изненадващо бе пуснат на свобода от окръжния съдия Захарин Захариев

Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев, извършено през лятото на 2016 г. в центъра на Бургас. За зверството е обвинен рецидивистът Петър Попчев, по прякор Попчето, съобщава сайтът "Флагман".

Причината за отлагането на процеса е изчезването на Попчев, който е издирван под дърво и камък от полицията. Той е в неизвестност вече 2 месеца и половина, след като не е открит от ченгетата във връзка с пребит мъж до кафе „Мокай“ на 1 май.

Това не е първото изчезване на Попчето. Опасният бургазлия беше в неизвестност 3 месеца след жестокото меле с Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев в популярната плажна дискотека „Сакса бийч“ от миналото лято. Изненадващо Попчев реши сам да се предаде, но престоя съвсем кратко в ареста. Причината е, че съдия Захарин Захариев реши да го пусне на свобода, въпреки че Попчето е заплашен от доживотен затвор заради жестокото убийство в центъра, както и че има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство. За решението му не попречи и фактът от 3-месечното му укриване. Всяко едно от тези неща е предпоставка за ново изчезване на Попчето или извършване на друго престъпление, каквото той сътвори пред кафе „Мокай“, но незнайно защо окръжният магистрат не се съобрази с тези факти.

Очаквано делото за зверското убийство не тръгна и днес. Най-вероятно няма да започне и в началото на юли, когато е следващата дата на разпоредителното заседание по процеса. Ако бъде признат за виновен, Попчев може да получи от 15 до 20 години до доживотна присъда без право на замяна.

Припомняме, че 36-годишният Николай беше пребит зверски в градинката на Старата поща, около полунощ на 19-ти юни 2016 г. Николай издъхна в адски мъки след 2-седмици в кома, след като главата му е размазана от тежките удари, които според експертизите са нанесени от Попчето.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама наистина ли го пуснахте тоя?

    27 2 Отговор
    Шъ го фанете за шнура.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пешо

    61 1 Отговор
    Трябват спешни промени в законите - например при подобни корупционни практики от съдия, съдията влиза в килията до задържане на бандитите, които е освободил.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    34 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    За съжаление МНОГО МНОГО СИ ПРАВ - съдии като тоя предцакват усилията на полицаи, следователи и вярата на хората... ЦЯЛА ГРАДИНА С ИЗГНИЛИ ЯБЪЛКИ... Да го мята ДАНС и НАП тоя боклук съдията и да разрушкат родата и имотите до 10-то коляно - това пускане ВОНИ НА КОРУПЦИЯ
  • 6 Ганчовия

    29 0 Отговор
    Трябва някой съдия да се срещне със същата участ на пострадалия, тогава да видим как ще решават останалите съдии.
  • 7 мдаа

    30 0 Отговор
    Да влиза в панделата съдия Захарин Захариев вместо него. Само така ще се научат корумпираните съдии на правда.
  • 8 хаха

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бойко тиквата":

    Кой бе, кмета на Симитли ли?
  • 9 Баш Батка

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Трябва ама няма, нали те движат законите и на практика ги прилагат както им е удобно. Тоя плехар наркоман ПопчИтУ или БелотУ или квито са там анимационни герои да не си мислите ,че са някакви играчи. Прости наркомани скарали се за дозата и немотия, селска свада. Да минат през София за дресировка.
  • 10 Обикновен Бг

    8 1 Отговор
    Николай издъхна в адски мъки след 2-седмици в кома, след като главата му е размазана от тежките удари.. Бог да прости момчето и да го приеме. Амин... Що за, незнам как да нарека този който е извършил това. 2 седмици се е мъчило момчето.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.