13 Юни, 2019 17:27 3 815 13

Арестуваха мъж, влачил с колата си жена в София

  • студентски град-
  • кола-
  • жена

Вместо да съставят двустранен протокол обаче, той предложил на потърпевшата пари

Арестуваха мъж, влачил с колата си жена в София - 1

Клип, на който се вижда как мъж влачи с колата си жена в „Студентски град” в София, предизвика стотици коментари и споделяния в социалните мрежи.

Поводът е пътен инцидент. Според разказа на очевидци мъжът, който шофирал автомобил с чуждестранна регистрация, е предизвикал катастрофата.

Вместо да съставят двустранен протокол обаче, той предложил на потърпевшата пари. След като тя отказала, мъжът се опитал да избяга. В резултат на инцидента жената е с охлузвания по краката и ръцете.

Мъжът е арестуван, съобщиха за бТВ от столичната полиция. Седмо районно управление разследва инцидента, а материалите ще бъдат предадени на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pepi777

    26 7 Отговор
    Като гледах клипа по-скоро тя се влачи подире му а той искаше да прибере автомобила в страни от пътя! :(
  • 2 Коко55

    17 1 Отговор
    Интересно как се е стигнало до ситуацията с влаченето? Жената се е хванала за колата като битбул, за да не духне онзи или пък онзи е дигнал стъклото докато жената му е размахвала пръст пред лицето.... Истотията мълчи.
  • 3 Няма значение

    4 3 Отговор
    Какъв е случея жената е пич. Дори и мъж не би
    се метал на колата.
  • 4 Даа

    8 4 Отговор
    Ако се стигне до съд ''влачената'' гори,никой няма право да се саморазправя.За това има регистрационни номера и тел.112,всичко друго си е нападение над водача на МПС-то.
  • 5 Амаан

    7 5 Отговор
    Пълна простотия да се хване някой за колата ти и да те арестуват че си я влачил докато се опитваш да преместиш автомобила след ПТП за да не пречиш на останалите водачи в движението. И аз бих избягал от такава истеричка която може да го е заплашила със саморазправа.

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Амаан":

    Няма такова нещо пич: Да преместиш колата си от ПТП, за да не пречиш! Ти си е живо напускане на мястото на ПТП, с всичките му последствия от това! Заличаваш следите от действителната ситуация на ПТП! В случая си виновен априори! Спираш, слагаш триъгълника и чакаш органите! Кратко и ясно! Само ако те ти наредят да местиш, тогава можеш.
  • 7 Драйвър

    8 0 Отговор
    Тизи с Аудити е поредния скъсаняк който се прави на Личност!Има пари за А4 от 2000 година , но за тези пари си купил А8 с ОБРАТНА ДИРЕКЦИЯ и тъй като както вече споменахме е скъсаняк няма пари да я регистрира и я кара с Англииската регистрация,но така не може да склюи Българска гражданска отговорност,за това е пробвал да избяга от произшествието и е искал с кеш да се разберът-защото е БЕЗ ГРАЖДАНСКА!Сега като излезе Англия от ЕС трябва да забранят тези коли за регистрация и каране повече от месец в страната!В Австралия например АБСОЛЮТНО е забранено автомобили с лява дирекция да влизат в страната,трябва и при нас да е така!Обратна дирекция-само в автоморгата за части,нямат работа по пътищата на страната!

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Алфата

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Драйвър":

    И аз съм много против цървулщината с десния волан, но специално по случая съобщиха не помня къде, че този е собственик на автоморга, а при тях е всенародна тайна, че масово внасят за части от ЮКей-а. Та аЛудито, ако е било найс...
  • 9 Тцц

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Амаан":

    Май не си чел правилника,ако няма пострадали и колата е в движение си длъжен да я преместиш за да не пречи на другите участници в движението.Друг е въпроса ,че има много заблудени като теб,където само да им ужулят бронята и оставят колата по средата на платното.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Цяла Европа без гражданска?

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Драйвър":

    Мой приятел като се прибира от Англия винаги докарва някой автомобил и го кара с английски номера и има сключена гражданска там,доста по-висока е цената и не е на хартия,а на e-mail...даже съм присъствал като го проверяват и самите КАТ-аджии се шашнаха като видяха гражданска на E-mail.В случая по вероятно да е пил или взимал някаква дрога
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.