Last news in Fakti

25 Юни, 2019 14:29 5 486 10

Четирима опитаха да отвлекат 20-годишно момиче, пребиха неин роднина

  • отвличане-
  • павликени

Двадесетгодишната успяла да се обади на тел. 112

Четирима опитаха да отвлекат 20-годишно момиче, пребиха неин роднина - 1

Полицията предотврати опит за отвличане на 20-годишна в плевенското село Каменец, съобщи Областната дирекция на МВР - Плевен.

След издирвателни действия са задържани под стража двама от нападателите, уточниха от полицията. Престъплението е извършено рано сутринта вчера. Нападателите нанесли побой в дом в Каменец на 44-годишен роднина на набелязаната жертва, като му причинили много травми по тялото и спукване на черепа.

Двадесетгодишната успяла да се обади на тел. 112 в 05.45 ч., което е осуетило отвличането и извършителите се оттеглили в неизвестна посока, посочват от полицията. Изпратените полицаи установили, че жената е невредима, а пострадалият мъж е приет от Спешна помощ - Плевен с реална опасност за живота, след което състоянието му се стабилизира. При огледа на място полицаите са иззели като веществено доказателство дървен кол.

Установена е самоличността на извършителите - трима от Павликени - на 22 години, 47 години и 38 години, в съучастие с 24-годишен от Летница. След опита за отвличане те са се укрили и са обявени за издирване с мярка "принудително довеждане".

В следобедните часове вчера 24-годишният е задържан от служители на ОДМВР - Ловеч. В Павликени е задържан и 22-годишният извършител на побоя. Окръжната прокуратура в Плевен е образувала досъдебно производство по случая.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    45 2 Отговор
    Сингапурска им работа

    Коментиран от #7

  • 2 винету

    47 1 Отговор
    Филма МЕРА СПОРЕД МЕРА,само че сега главните герои са черни с лилави венци

    Коментиран от #10

  • 3 Пръч

    31 1 Отговор
    Достойни наследници на боговете Брахма и Вишну..
  • 4 тъмноПотъмно

    24 0 Отговор
    Тъмно, по-тъмно, най-тъмно ...
  • 5 Будалата

    31 2 Отговор
    От наште от братчедите. Сиганска работа бате. Булката стар 20 годишен. Малко с ползван.
  • 6 Това не е българин

    14 1 Отговор
    Този който политиците са сграбчили за ръцете е ЦИГАНИН.
  • 7 Букова глава

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бисер":

    По скоро сенегалска!!!
  • 8 Съдията

    6 10 Отговор
    Все циганите са ви виновни.Като сте толкова отворени я кажете курвите в студентски град и те ли са циганки?Това са вашите сестри и дъщери.,,учат" и се образоват.Затова раждат такива идиотчета като вас.

    Коментиран от #9

  • 9 Pokoloko

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Съдията":

    K......e v studentski grad mogat da si izbirat i ne hodiat s hora s lo6a higiena. Ne 4e gi za6titavam no te si izbirat i te si nosiat otgovornostta. A zapalvat pazarna ni6a, kakto se kazva: the sex is the most beautiful natural thing .... that money can buy....
  • 10 pinokio

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "винету":

    Мъжки времена се казваше филма, Мера според мера е за комити, не за мадами.