3 Ноември, 2016 12:13 1 949 0

Трейлър на "Трейнспотинг 2" (ВИДЕО)

  • трейнспотинг 2-
  • трейлър-
  • филм

Новата лента излиза през януари

В YouTube излезе нов трейлър на втората част на легендарния филм „Трейспотинг“, съобщи „Мирър“.

Във филмът на Дани Бойл се завръща Юън Макгрегър, който отново ще пресъздаде ролята на Рентън, който в предишния филм се бореше със зависимостта си към хероина.

Лентата събира оригиналният актьорски състав от първия филм. В него се завръщат Робърт Карлайл, Джони Лий Милър и Юън Бръмнър.

Първата част на „Трейнспотинг“ излезе през 1996 г. Филмът проследява зависимостта към наркотиците на група млади хора от Единбург. Лентата се е базирана на романа на Ървин Уелш и се превърна в истински социален феномен. Заснета с бюджет от 1.5 млн паунда, тя регистрира приходи от над 70 млн.

Новият филм излиза през януари.      


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА