Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 14:26 893 0

„Дакота“ се завръща на софийска сцена през декември

  • "дакота"-
  • се завръща-
  • софийска сцена-
  • декември

Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов ще се срещнат публиката

„Дакота“ се завръща на софийска сцена през декември - 1

След няколко месечно отсъствие от театралния афиш в София представлението „Дакота“ се завръща на сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ на 8 и 14 декември.

В пиесата главният герой Иполит Харàма започва да сънува кошмари, които един по един започват да се случват. А подреденият му живот се преобръща и започва да губи реалните си очертания. За своята черна комедия Жорди Галсеран казва, че „комичната предпоставка идва от способността на един човек да вижда в бъдещето си или увереността, че това е така“.

Веднага след двете представления Юлиан Вергов, Владимир Карамазов и Захари Бахаров ще се срещнат с публиката, а всеки от зрителите заедно със своя билет ще получи и подарък - колекционерска картичка от последната фотосесия на тримата актьори. Срещите със зрителите се превърнаха в съпътстващи събития по време на двете големи турнета на „Три Беарс Ентъртеймънт“ през лятото и есента тази година. Такива акции са част от стратегията на редица европейски театри за сближаване с публиките и се радват на голям интерес.

С есенното турне театралната компания на Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов стартира и инициативата „Гледай представлението, а не телефона си“. Нейната цел е да напомни на присъстващите в театралната зала, че използването на телефони пречи както на актьорите на сцената, така и на хората, които са дошли да гледат театър.

„Дакота“ се завръща на софийска сцена през декември


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА