9 Декември, 2016 05:45 2 213 1

10-те най-слаби филма на 2016 г.

  • филми-
  • най-слаби-
  • 10

Холивуд знае как да произвежда боклуци

Всяка година си има своите добри и силни години. Истината е, че слабите винаги преобладават, а силните са продукт на злополучния опит.


За това и „Business Insider” ни предлага класация на 10-те най-слаби 10 филма на 2016 г. Те са подредени на базата на оценката на критиците за тях. Вижте ги и поне ще знаете какво да не гледате.


10. "Man Down"

Шая Лебьоф е голямата звезда на филма. Той разказва историята на ветеран от Ирак, който се опитва да открие семейството си. До тук критиците нямат милост към него.

"Man Down" е лош филм, но в устата оставя още по-лош вкус глупавото манипулиране на един сериозен проблем.“ Това е само един от негативните коментари в американската преса.

  1. „Боговете на Египет“.

Това беше един от гигантските провали на миналата година. Във филма участваха Николай Костър Валдау и Джерард Бътлър, но той се оказа тежко разочарование. Критиците го даваха като пример, за това как не трябва да се прави комерсиално кино, а публиката го превърна във финансово разочарование.

  1. „Море от дървета“.

Преди да излезе, от този филм се очакваше едва ли не да се бори за големите награди през сезона на наградите „Оскар“. Сюжетът му разказва за американец, който отива в Япония, за да се самоубие в прочутата Гора на самоубийците.

Въпреки участието на Матю Макхонакхи, лентата не впечатли никого. Тя дебютира в Кан, където получи негативни критики. След това почти нямаше кино, което да прожектира филма.

  1. „Yoga Hosers“

Това е един от онези филми, които са толкова абсурдни, че човек просто не знае кой се е навил да ги заснеме.

В него две маниячки на тема йога, се опитват да спасят парти на гимназисти, застрашено от атака на Демон. Да, това е сюжетът. Едва ли има нужда от повече обяснения.

  1. Search Party”

Филмът е заснет през 2013 г., но излезе по кината чак през тази година. И има защо. Той представлява една жалка имитация на „Последния ергенски запой“, която дори не е забавна.

  1. Макс Стийл“

Това е опит за филм по серия играчки. Историята за симбиозата между момче със свръхестествени способности и извънземно се снима с години. Снимачният процес е преустановяван многократно и когато филмът най-сетне излиза, той просто изглежда стар.

  1. „Норм – полярният мечок“

Филмът трябваше да е симпатична анимация, която просто се провали. Лентата просто беше откраднала по малко от „Мадагаскар“ и „Ледена епоха“, опитвайки се да иронизира комерсиалния свят. Това обаче не се хареса нито на децата, нито на възрастните.

3. „Ох, на дядо“

За Зак Ефрон е ясно, че би заснел всичко, стига да му платят и да му позволят да си показва плочките. Неразбираемо е обаче как Робърт Де Ниро от години се навива да играе в явни помийни комедии, превръщайки собствения си образ в карикатура.

Във филма дядо и внук палуват с мацки на плажа, демонстрирайки бицепси и тестостерон. Лентата е абсурдна, но пък демонстрацията на простотия й донесе добри приходи.

  1. „Денят на мама“

Във филма са замесени Дженифър Анистън, Джулия Робъртс и Кейт Хъдсън, но това не му помага. Той е обикновена феминистка мелодрама, която не може да впечатли с нищо. Такива филми са правени много. Честно казано времето, когато бяха успешни вече отмина

1. "Девет живота"

Кевин Спейси се замесва в един от онези абсурдни филми, които са подходящи за някое анимационно шоу в анимационен канал, от колкото за големия екран. Във филма той е отчуждил се от семейството си бизнесмен. След магия обаче попада в тялото на котарак, осиновен от дъщеря му и съпругата му. Така за няколко дни той успява да разбера колко ценно е семейството.

Общо взето бълвоч. Не е ясно защо е заснет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.