16 Декември, 2016 19:43, обновена 16 Декември, 2016 19:48 3 470 0

Фрийман и Кейн "напускат със стил" (видео)

  • морган фрийман-
  • майкъл кейн-
  • алън аркин-
  • трейлър-
  • да напуснеш играта със стил

„Да напуснеш играта със стил” на режисьора Зак Браф излиза догодина по кината

Фрийман и Кейн "напускат със стил" (видео) - 1
Стопкадър и видео: Youtube, New Line Cinema

Триото ветерани Алън Аркин, Майкъл Кейн и Морган Фрийман ще забавляват любителите на комедията до полуда в „Да напуснеш играта със стил” („Going in Style”), излизащ на екран през април 2017-а.

Филмът е римейк на едноименната комедия от 1979 г. В оригиналната лента звезди са Джордж Бърнс, Арт Карни и Лий Страсбърг като трио пенсионери, които решават да оберат банка и с печалбата да отидат в Лас Вегас. Е, очаква ни нещо подобно, но вече с любимци като Фрийман и Кейн.

Алън Аркин е носител на „Оскар” за поддържаща роля за „Мис Слънчице” (2007), Морган Фрийман – за поддържаща роля за „Момиче за милиони” (2005), а Кейн – за поддържащите си роли в „Хана и нейните сестри” (1986) и „Правилата на дома” (2000).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА