2 Януари, 2017 05:46 14 193 8

10-те най-очаквани филма на 2017 г.

  • 10-
  • най-очаквани-
  • филми

Продължения на легендарни заглавия и големи актьори ни чакат през новата година

2017 г. вече настъпи, а любителите на киното тръпнат в очакване на новите големи заглавия, които ще можем да гледаме. През тази година ще видим продължения на легендарни ленти и дългоочаквани блокбастъри. Супергероите се завръщат, заедно с някои големи режисьори.

Представяме ви 10-те най-очаквани филма на 2017 г.

10. „Дюнкерк“

Кристофър Нолан е един от най-значимите режисьори през последните години в киното. Сега той за първи път навлиза в историческия жанр, като ще пресъздаде една от най-драматичните битки през Втората световна война. От Нолан определено можем да очакваме триумфални филми.9. “Т
9. Тъмната кула

Фентъзи поредицата на Стивън Кинг е една от най-култовите в литературата. След десетилетие на чакане тя най-сетне се сдобива с филмова версия, която обещава да бъде повече от епична. В главните роли ще са Матю Макхонъкхи и Идрис Елба, така че очакванията са големи.

8. „Бързи и яростни 8“.

След смъртта на Пол Уокър бъдещето на поредицата беше неясно, но нечуваният финансов успех на последната лента направи излизането на продължение задължително. Вин Дизел, Джейсън Стейтъм и Скалата се завръщат, придружени от невероятен звезден актьорски сътав. Във филма ще може да видите имената още на Кърт Ръсел, Хелън Мирън и Шарлиз Терон.

7. "Великата стена"

Китайски филм с Мат Деймън в главната роля. Очаква се с това заглавие Китай да се докаже като водещ производител на филми, който може да конкурира американските продукции. Имаме обещания за една изключително мащабна продукция, която може да очертае нов път за киното.

6. „Трейнспотинг 2“.

Филмът, който разглежда зависимостта на младите към наркотиците беше истинско културно явление през 90-те години на миналия век. Сега излиза неговото продължение, зад което отново стои Дани Бойл. Юън Макгрегър се завръща и се очаква това да е едно от сензационните заглавия на годината.

5. „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“.

Заснемането на петата част от поредицата за капитан Джак Спарои беше истинска сага, която отне 7 години. След множество проблеми по създаването на сценария и продуцирането на лентата, филмът най-сетне е готов. Орландо Блум ще се завърне в поредицата, която очаква своя нов старт.

4. „Лигата на справедливостта“

„Батман срещу Супермен“ и „Отряд самоубийци“ може и да получиха противоречиви отзиви, но и двата филма могат да се похвалят с добри приходи. „Лигата на справедливостта“ обединява силите на Супермен, Батман, Жената Чудо, Аквамен и Светкавицата, като трябва да е грандиозният отговор на DC към „Отмъстители“ на Marvel. Това е филм, който ще определи бъдещето на цяла една поредица.

3. „Пазителите на галактиката 2“

Първият филм постигна успех, който никой от създателите му не очакваше. Лентата превърна Крис Прат в една от големите звезди на Холивуд и доказа, че Marvel могат да произвеждат качествено комерсиално кино.

Феновете чакаха за втората част три години. Скоро ще могат да го видят.

2. „Междузвездни войни“ : Епизод VIII

Подновяването на космическата сага беше едно от събитията на 2015 г. След добрите отзиви за „Силата се пробужда, осмият епизод от сагата е филмовото заглавие, което в най-голяма степен пали интереса на феновете, особено като се има в предвид завръщането на Люк Скайуокър. Така, че през новата година всички ще искаме да се пренесем в далечната галактика.

1. „Блейд Рънър 2049“.

Оригиналният филм от 80-те години на миналия век е истинска класика в научната фантастика. Неговото продължение може да се окаже едно от големите заглавия на тази година. Харисън Форд се завръща в главната роля, като партньор в лентата ще му е Раян Гослинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    8 3 Отговор
    За жалост новите епизоди на междузвездни войни не можаха да представят филма така добре както първите му епизоди

    Коментиран от #2

  • 2 гощо

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Нищо им няма на новите епизоди просто ти си порастнал!!!! Ти си чакаш Хан Соло,Люк и Чубака и като не се върти изторията около тях си разочарован!!!!!

    Коментиран от #8

  • 3 Тирион

    0 3 Отговор
    Къде тук е 7-мия сезон на "Игра на тронове"?!
  • 4 saw

    1 0 Отговор
    saw 8
  • 5 Грую

    2 0 Отговор
    Продължение на "На всеки километър" няма ли да има?...като малък много го гледах!
  • 6 Msux

    1 0 Отговор
    Нещо забравяте Ghost in the shell това е филм/история който е вдъхновил сестрите Лашовски да направят Матрицата. Аз го чакам него , другото не ми е зор.
  • 7 Men

    9 1 Отговор
    Вече не се правят хубави и запомнящи се филми,както преди.Разчита се само на продължения за още парички.
  • 8 Бай Тошо

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Не забравяй и Вейдър де