10 Януари, 2017 01:15 916 0

REZET ще открият за DESTRUCTION на 1 февруари

  • rezet-
  • открият-
  • destruction

Концертът ще е в столичен клуб

Култовите DESTRUCTION ще свирят на 01 февруари в столичен клуб.

Преди тях на сцената ще видим бразилките от NERVOSA, а както вече е ясно първи на сцената ще се качат спийд-траш немската банда REZET.

На кратко: REZET са четиричленна група от северна Германия, създадена през 2003 година от 12 годишния Ricky Wagner и 13 годишния Thorben Schulz.

Двамата голобради китаристи и техните сподвижници са вдъхновени от Metallica, Megadeth, Destruction и Slayer и не е случайно, че се опитват да запазят и възродят чрез творчеството си духа на 80-тарският спийд и траш метъл. Групата има зад гърба си два демо записа и три албума приети и много добре продавани в западна Европа. Младежите са имали честта да свирят два пъти на Wacken Open Air, да турират с Enforcer, да са специални гости на европейското турне през 2016 година на метъл иконите Anvil. През годините групата се превръща в една от най-важните от новата вълна на немският траш(Thrash) метъл!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА