26 Януари, 2017 23:33 2 472 0

"Большой Московский цирк" представя новата си програма в София, Пловдив и Русе 

  • "большой московский цирк" -
  • circus 2.0
"Большой Московский цирк" представя новата си програма в София, Пловдив и Русе  - 1

"Большой Московский цирк" пристига за втори път в България по покана на Degris Events. Двучасовите представления са на 20 май в София - в "Арена Армеец", на 22 май в Пловдив и на 24 май в Русе, съобщават организаторите.

CIRCUS 2.0 е високотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видеоефекти. В мащабната продукция участват над 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни.

На арената ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. Спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика, изпълнена от оркестър на живо, и оригинална хореография.

"Большой Московский цирк" представя новата си програма в София, Пловдив и Русе 

"Большой Московский цирк" представя новата си програма в София, Пловдив и Русе 

Братя Запашние ще изпълнят салто мортале /смъртен скок/ и други опасни акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели и режисьори на "Болшой Московский цирк" са братята Асколд и Едгар от цирковата династия Запашние, с рекорден брой зрители в Русия и по света - около 700 000 годишно. Двамата са в ТОП 100 на руския "Форбс" за най-богати хора.

Децата до 7-годишна възраст влизат без билет, aко не заемат отделно място /възрастта се удостоверява с копие на акта за раждане/. Билетите са на цени от 40 до 110 лв. - в мрежата на eventim.bg, Билетния център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА