Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 19:18 1 635 0

Поглед зад кулисите с Никол Кидман на вълнуваща драма (ВИДЕО)

  • никол кидман-
  • филм-
  • зад кулисите-
  • лъв: стъпки към дома-
  • оскар-
  • драма

Филмът е вдъхновен от невероятна действителна история

Поглед зад кулисите с Никол Кидман на вълнуваща драма (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Несравнимата Никол Кидман застава във фокуса на завладяващата и номинирана за шест награди „Оскар“ драма „Лъв: Стъпки към дома“, която тръгва по кината от 17 февруари, съобщиха от „Форум Филм България“.

Филмът е вдъхновен от невероятната действителна история на Сару Брайърли, който на петгодишна възраст се изгубва в Индия и в последствие е осиновен в Австралия. 25 години по-късно, разполагащ единствено с откъслечните си спомени и помощта на Google Earth, Сару опитва да намери изгубеното си семейство и най-накрая да се завърне в родния си дом.

Във видеото носителката на „Оскар“ Никол Кидман разказва за впечатленията си от историята и за начина, по който е получила предложението да участва във филма. Тя споделя също за предизвикателството да изиграе осиновителката на Сару, Сю Брайърли, за която роля получи четвъртата си номинация за наградата на Американската академия за киноизкуство и наука. В допълнение, в клипа зад кадър мнение за невероятния талант на актрисата, за личната й връзка с историята и какво е усещането да се работи с нея, споделят и Дев Пател, който също получи номинация за „Оскар“ за ролята си на порасналия Сару, както и режисьорът на филма Гарт Дейвис.

„Лъв: Стъпки към дома“ е един от фаворитите за наградата „Оскар“ с номинации в шест категории – за най-добър филм, адаптиран сценарий, поддържаща мъжка и женска роля, в лицето на звездата от Беднякът милионер Дев Пател и носителката на „Оскар“ Никол Кидман, както и за операторско майсторство и оригинална музика.

Режисьор е Гарт Дейвис, автор на сценария е Люк Дейвис, а в ролите са Дев Пател, Руни Мара, Никол Кидман, Дейвид Уенъм, Приянка Босе и невероятния Съни Пауар, в ролята на малкия Сару.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА