17 Март, 2017 00:00 8 307 12

Руска анимация изкърти интернет

  • маша и мечока-
  • анимация-
  • сериал

Епизод на "Маша и мечока" пети по гледаемост в YouTube

Епизод на руски анимационен сериал заема пето място по гледаемост в YouTube, съобщи РИА Новости.

Става въпрос за поредицата „Маша и мечока“. Епизодът „Маша плюс каша“ е събрал над 2 млрд. гледания. По-гледани от епизода са само музикални клипове на Джъстин Бийбър, Бруно Марс, Сай и Тейлър Суифт.

Това е единственото анимационно видео сред десетте най-гледани. Епизодът се появява в YouTube на 31-ви януари 2012 г. На ден то е гледано от средно 3 млн. души.

Анимационният сериал стартира през 2009 г. От тогава той се превърна в световен хит. Един епизод е с продължителност от средно по около 7 минути. Продуцентите обаче го разпространяват усилено в интернет. Всеки епизод е достъпен за световно гледане в мрежата. Правата за излъчването му са закупени от едни от най-известните световни телевизионни мрежи. Това е и най-успешният руски телевизионен продукт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    49 14 Отговор
    Ей това е широката руска душа,която соросоидите не могат да сдъфчат. Изкарли са пари или даже държавата им е платила и си го пускат официално свободно в нета (за лично ползване). Докато тарикатите немци,французи, че и българи,цоцат от държавата и после си го разпространяват за прибирайки парите и пак недоволни от пирати. Да не говорим за американците,които за филми на 60-70 години продължават да искат луди пари и да не ги пускат в нета. Учете се на грижа за ближния и колективен дух !
  • 2 Мульо

    10 6 Отговор
    Не че не ми харесва идеята едно платено с обществени пари творение да е достъпно до обществото. Даже съм за превръщането му в закон. Но все пак в текста пише: Правата за излъчването му са закупени от едни от най-известните световни телевизионни мрежи
  • 3 готино е

    59 2 Отговор
    'Маша и мечока" е много яко анимационно ;))
  • 4 Владимир Шеломов Пульо

    6 70 Отговор
    Това само показва, какви са ощетени в мозъъка рускоезичните! На запад всички слушат модерна поп музика, а рубладжийте гледат само филмчета за 3 годишни деца!

    Коментиран от #5

  • 5 ТРАШ ТРЕЙД КЪМПАНИ

    54 2 Отговор

    До коментар #4 от "Владимир Шеломов Пульо":

    ИСКАШ ДА КАЖЕШ МОДЕРНА ПОРНО НАПУШЕНА МУЗИКА ЩОТ ОСВЕН МАЗНИ ТРЕСЯЩИ СЕ ГОЛИ ЗАДНИЦИ И МЪТНИТЕ ПОГЛЕДИ НА ЗАПАДНИЯ ПОП ИЗПЪЛНИТЕЛ НИЩО ДРУГО ЗАПОМНЯЩО СЕ НЯМА
  • 6 hmmmm

    7 8 Отговор
    И сега руснаците ще ремонтират ли изкъртения интернет, или така ще си остане - изкъртен.
  • 7 Десислава Тодорова

    7 11 Отговор
    До факти. Ако искате до някаква степен да градите положително име, не е лошо преди да публикувате статии, поне да правите проверка за достоверност.

    В случая , мога да ви изкарам класация с 1500 клипа в youtube, които имат по над 3 милиарда гледания всеки.

    Така, че моля не подвеждайте хората, че едва ли не този клип е пети (5) по гледаемост!
  • 8 Киро

    5 20 Отговор
    Хаха, като няма позитивни новини от кална Рашка и трябва с нещо да се нахранят троловете с ушанки - излизат такива "новини".
  • 9 айай

    6 2 Отговор
    Страхотна анимация! А, "Ну погоди!" ми е любим, от тези. Вълка прилича на моята котка помиярка рошава пакостлива не спира да тича и прави пакости, винаги се дърли с другите котки и винаги я гонят....направо едно към едно? Може би и затова ми е симпатична, понеже гони мишките и постоянно е в движение, като изключим миговете когато е издула тумбака и спи?
  • 10 Насо

    10 2 Отговор
    И ние ги гледаме моето е на 2.6г. и ги гледаме, от както се е родила. В момента пак го гледаме епизода за кашата. Това ще си остане най-гледаното филмче за деца. Дори и на английски език го има.
  • 11 Гоуст

    5 0 Отговор
    Обаче има нещо странно: Харесвания са 1,78 млн, а нехаресвания 1,05 млн.

    Аз толкова негативно гласуване не съм виждал
  • 12 кроко

    3 1 Отговор
    Въобще не ми харесва това, старите съветски мултики са къде къде по интересни и със смисъл ! Моето любимо филмче - https://www.youtube.com/watch?v=47vZwWNkq3c