Last news in Fakti

3 Април, 2017 00:42 4 339 1

Ах, този "Брилянтин" (ВИДЕО)

  • брилянтин-
  • джон траволта-
  • оливия нютън-джон-
  • мюзикъл

Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта ще отбележат 40-годишнината от излизането на филма

Ах, този "Брилянтин" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Wikipedia

Оливия Нютън-Джон обяви, че през 2018 г. ще бъде отбелязана 40-годишнината от излизането на мюзикъла "Брилянтин" по екраните, съобщи "Контактмюзик".

68-годишната Нютън-Джон и Джон Траволта ще се съберат по повод годишнината. Оливия изпълнява ролята на Санди във филма от 1978 г., докато Траволта е в образа на Дани.

"Засега не можем да оповестим нищо конкретно, заяви Нютън-Джон. Не мога да повярвам, че ще се навършат 40 години от появата на филма. Развълнувана съм. Времето лети толкова бързо."

През януари Нютън-Джон, която съдийстваше в телевизионното реалити "Dancing with the Stars" през 2015 г., каза, че би й допаднало актьорският състав на филма да се събере отново. Сега това е на път да се осъществи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕЖД

    1 2 Отговор
    Мазна работа@кълчи-яко.цом