Last news in Fakti

11 Юни, 2017 01:45 1 731 0

Канадска музикална фиеста в Лондон (ВИДЕО)

  • шаная туейн-
  • хайд парк

Шаная Туейн ще пее във Великобритания след 13-годишна пауза

Канадска музикална фиеста в Лондон (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Канадската певица Шаная Туейн ще пее на фестивала на Радио 2 на Би Би Си в лондонския Хайд парк през септември, след 13-годишна пауза, съобщи "Контактмюзик".

Изпълнителката на хита "Man! I Feel Like a Woman" ще се качи на сцената на еднодневния фестивал на 10 септември и това ще е първият път, в който тя ще пее в страната, от 2004 г.

Нямам търпение. Мина дълго време. Много съм развълнувана. Ще изпълня няколко нови песни, но определено ще се придържам преди всичко към хитовете, каза тя в "Сутрешното шоу" на Крис Еванс по радиото.

Появата на канадската 51-годишна певица ще отбележи нейния единствен концерт във Великобритания за 2017 г. и е по повод 20-ата годишнина от излизането на албума "Come on Over", с който тя проби в музикалната индустрия.

Шаная Туейн прекара няколко години извън светлините на прожекторите, след като боледуваше от дисфония - състояние, което причинява загуба на гласа. Самата певица каза, че проблемите й са вследствие на преболедуване от лаймска болест.

Звездата ще пусне на пазара нов албум тази година, който ще е първият след "Up!" от 2002 г..


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА