Last news in Fakti

12 Юни, 2017 00:00 3 518 1

Лили Иванова издава албум без име (ВИДЕО)

  • лили иванова-
  • албум-
  • турне
Лили Иванова издава албум без име (ВИДЕО) - 1
Лили Иванова и Васил Горанов пред портрета Снимка: фейсбук

Лили Иванова издава нов албум, който ще излезе на 12 юни. В него ще открием три от вече познатите хитове, но с нов аранжимент и осем съвсем нови песни.

Портретът на певицата от художника Васил Горанов, който предизвика голям интерес в началото на миналата година, сега ще послужи за обложка на албума и на него няма да има графичен знак, нито дори името на звездата.

В официалния канал на Лили Иванова във фейсбук вече излезе една от новите песни. Тя се казва "Дали" по текст на Стефан Вълдобрев, музиката и аранжимента са дело на Веселин Веселинов - Еко.

Лили Иванова ще представи проектите си на национално турне, което започва на 18 септември в Летния театър в Стара Загора. Следват: Хасково - 20 септември, Враца - 28 септември, Самоков - 7 октомври, Сливен - 15 октомври, Шумен - 17 октомври, Добрич - 19 октомври,. Турът завършва в зала 1 на НДК на 25 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 0 Отговор
    Откъде има сили тази жена да направи толкова концерта ? Сливен, Шумен и Добрич през ден, колкото да се предвижи оборудването. Това е похвално, макар много хора да и се присмиват.