Last news in Fakti

19 Юни, 2017 02:44 2 926 0

Уил Фарел и Марк Уолбърг отново в луда комедия (ВИДЕО)

  • фарел-
  • уолбърг-
  • гибсън-
  • комедия-
  • баща в излишък

"Баща в излишък 2" идва в българските кина на 10 ноември

Уил Фарел и Марк Уолбърг отново в луда комедия (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube, ForumFilmBulgaria

В новата холивудска продукция "Баща в излишък 2" Уил Фарел и Марк Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад в продължението на комедийния хит от 2015 г. "Баща в излишък", припомнят от ForumFilmBulgaria. Този път те ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа“ Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон. В ролите на двамата дядовци влизат ветераните Мел Гибсън и Джон Литгоу.

Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им. Ще могат ли двамата да пренебрегнат появилите се пукнатини в отношенията им и да работят заедно, за да докажат, че прогресивният им родителски стил работи? И дали ще успеят да осигурят на семейството си най-добрата възможна Коледа?

Режисьор на "Баща в излишък 2" е Шон Андърс ("Шефове-гадняри 2", "Баща в излишък"), който е и сценарист заедно с Джон Морис ("Семейство Милър"). В ролите са Уил Фарел, Марк Уолбърг, Мел Гибсън, Джон Литгоу, Линда Карделини, Джон Сина и Алесандра Амброзио.

"Баща в излишък 2" идва в българските кина на 10 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА