26 Юни, 2017 03:15 1 437 0

32 групи забиват в Пловдив

  • групи-
  • фестивал-
  • пловдив

Обявиха пълната програма за HILLS OF ROCK 2017

32 групи забиват в Пловдив - 1

Точно 32 групи ще видим на първото издание на пловдивския рок фестивал – Hills of Rock 2017. Вратите ще отворят в 17:00 часа на 30 юни, а първата група, която ще се качи на главната сцена, ще бъде KROSSFIRE. 20 минути по-късно започва програмата и на WORLD Stage с появата на 8M/S. Хедлайн участията на Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes стартират след 21:00 часа във всеки от дните. Цялата програмата по дни, сцени и часове ще намерите във фейсбук страницата на Hills of Rock, както и на сайта на фестивала.

Уикеда отпадат от програмата на фестивала по здравословни причини, което доведе до няколко размествания и добавяне на 6 нови групи към Hills of Rock 2017 – Bobo & The Gang, The Black Swells, Hypnotik Ink, A-Moral, 8M/S и Toy Letters.

Hills of Rock 2017 ще последва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание ще въведе безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене. Всички плащания на фестивала ще стават със специалната фестивална карта “Hills of Rock Card”.

Освен стандартните билети, от днес в продажба са вече и специални еднодневни билети с ВИП кетъринг, които ще включват възможност за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 основни ястия и десерти. Цената на този еднодневен билет е 99 лева, а местата са ограничени.

Всички типове билети за фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА