21 Юни, 2017 07:59 1 207 0

Боса дебютира на Бродуей (ВИДЕО)

  • брус спрингстийн-
  • бродуей-
  • мюзикъл-
  • боса-
  • уолтър кер

Брус Спрингстийн ще радва публиката в театър "Уолтър Кер" в продължение на осем седмици

Боса дебютира на Бродуей (ВИДЕО) - 1

Легендарният американски музикант Брус Спрингстийн, известен с прякора Боса, ще дебютира на Бродуей по-късно през годината, съобщи "Контактмюзик".

От ноември 67-годишният Спрингстийн ще радва публиката в бродуейския театър "Уолтър Кер" в продължение на осем седмици. Датите за шоутата на Боса все още се уточняват.

Изявите на Брус Спрингстийн на Бродуей ще бъдат олекотена версия на това, което той предлага на стадиони и в големи зали. Спрингстийн винаги е имал желание да свири в по-интимна обстановка.

Брус освен това харесва идеята да се изяви на Бродуей, казва неназован източник от обкръжението му, цитиран от "Ню Йорк пост".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА