Last news in Fakti

26 Юни, 2017 00:45 1 516 0

Правят нова версия на филмова класика (ВИДЕО)

  • джак блек-
  • джуманджи-
  • филм-
  • кавър

Джак Блек и Скалата изпълняват главните роли в новия "Джуманджи"

Правят нова версия на филмова класика (ВИДЕО) - 1

Американският актьор Джак Блек е разчитал на способностите си като комик, за да се снима във филм, който предстои да се появи по екраните, съобщи "Ройтерс".

Той изпълнява главна роля в "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" - нова версия на комедията "Джуманджи" (1995) с участието на Робин Уилямс, който вече не е между живите.

Блек заяви, че гледал оригиналната лента едва след като научил, че е в актьорския състав на продължението й. Джак описва Уилямс като гений, който е на върха на актьорските си умения в "Джуманджи".

В този филм Уилямс изпълнява роля на мъж, който избягва от плен в посветена тематично на джунглата игра. В новата версия на филма предпоставките са различни - главните персонажи пътешестват във фантастичния свят на същата игра.

Друга съществена разлика е, че докато в оригиналната лента персонажът на Уилямс влиза в играта като дете и излиза от нея като възрастен, в новия филм детските персонажи стават възрастни, когато излизат от играта.

В актьорския му състав са също Дуейн "Скалата" Джонсън и Кевин Харт. "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" трябва да се появи по екраните през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА