Last news in Fakti

4 Юли, 2017 01:15 3 475 4

Дъщерята на Ваня Щерева направи ремикс на "Нашият сигнал" (ВИДЕО)

  • мила робер-
  • емил димитров-
  • ваня щерева
Дъщерята на Ваня Щерева направи ремикс на "Нашият сигнал" (ВИДЕО) - 1
Мила Робер

Мила Роберт, дъщеря на певицата и писателка Ваня Щерева, е артист на лейбъла “Homeovoxmusic”, а „Сигнал“ е съвършено нов прочит на песента „Нашият сигнал“ на Емил Димитров.

Аранжиментът е на Мила, Георги Георгиев от „Остава“ и Мартин Стоянов. Оператор и режисьор на видеото е самата Мила, монтаж – Жоро Пеев. Музиката на оригиналната песен е на Емил Димитров, текст - Васил Андреев и Емил Димитров.

Мила Роберт е студентка в Театралната академия, пее и свири на китара от 13 годишна . Отказва да влиза в рамки, основният й двигател е свободата. И това личи във видеото и песента, която хем е версия на големия хит на Емил Димитров, хем звучи като съвсем нова песен. Мила има и много авторски песни, в момента подготвя следващия си видеоклип към авторската си песен „Всичко си е наше, Саше.“


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 меломан

    1 3 Отговор
    Бравоооооооооооооооо оо ооооо !
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    Ужас.....това е за затвора направо.
  • 4 Голям праз

    1 0 Отговор
    Леле, тая извършва музикално престъпление. Направо трябва да я изправят до стената. Досада със самочувствие!!!