23 Юли, 2017 07:45 2 769 1

Това е най-досадният филм на всички времена (ВИДЕО)

  • досада-
  • филм-
  • baa baa land

Излезе трейлърът на "Baa Baa Land"

Това е най-досадният филм на всички времена (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Излезе трейлърът на 8-часовия филм "Baa Baa Land", окачествен от собствените си създатели като най-досадния на всички времена, пише в. Daily express.

Питали ли се сте се някога дали броенето на овце наистина помага на човек да заспи? Скоро страдащите от безсъние и почитателите на киното вероятно ще научат отговора. Това ще стане благодарение на ексцентричния филм "Baa Baa Land", който не представлява нищо друго, освен гледка на овце на забавен кадър. При това в продължение на осем часа. Продукцията няма сюжет, диалог и актьори. Само овце, заети със свои дейности.

"Baa Baa Land" е не само първият филм изцяло с овче участие, но и първият, продуциран от калифорнийските разработчици на приложението за медитация Calm.

Продукцията е снимана изцяло в Есекс, Великобритания. След очакваната премиера на "Baa Baa Land" през септември в Лондон, филмът ще тръгне и по кината на Острова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стасьо Карев

    7 0 Отговор
    Ще пребие Ла Ла Ленд, много по интересен и съдържателен е !