Last news in Fakti

26 Юли, 2017 13:16 3 946 1

Почина Барбара Синатра

  • барбара синатра-
  • почина-
  • франк синатра-
  • вдовица-
  • 90 години-
  • естествена смърт-
  • калифорния

Вдовицата на Франк Синатра си отиде на 90-годишна възраст

Почина Барбара Синатра - 1
Снимки: БТА/АР

Барбара Синатра, вдовицата на легендарния актьор и певец Франк Синатра, почина на 90-годишна възраст, съобщи АП.

От Центъра за деца "Барбара Синатра" оповестиха, че тя е починала от естествена смърт във вторник в дома си, в Ранчо Мираж, Калифорния. Тя си отиде почти 20 години след своя обичан съпруг.

Почина Барбара Синатра

В последните си мигове тя е била заобиколена от членове на семейството и приятели.

Барбара Синатра е четвъртата съпруга на Франк Синатра. Преди да се омъжи за певеца, бившият модел е известна светска персона в Палм Спрингс. След сватбата с великия музикант, тя става една от най-известните жени в света.

Тя се възползва от славата и известността, които съпътстват брака ѝ, за да събира средства и да работи за множество благотворителни каузи, повечето от които свързани с детския център, кръстен на нейно име, който тя и съпругът ѝ основават към медицинския център Айзенхауер. Отворена през 1986 г., центърът помага на жертви на физически, сексуален и емоционален тормоз и почти изцяло се финансира от средствата, отпуснати на ежегодния Голф турнир "Франк Синатра". От както е създаден, той е помогнал на повече от 20 000 млади хора.

Бракът ѝ с Франк Синатра е най-дългият за музиканта. Двойката се жени през 1976 г. и остава заедно до смъртта на Франк Синатра през 1998 г.

Почина Барбара Синатра


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    щастлива жена