Last news in Fakti

26 Юли, 2017 20:33 2 057 0

Създателят на The Simpsons работи над нов сериал (ВИДЕО)

  • симпсънс-
  • мат грьонинг-
  • the simpsons-
  • netflix-
  • нетфликс

Принцеса, елф и демон ще са сред персонажите в анимацията за възрастни "Disenchantment" на Мат Грьонинг

Създателят на The Simpsons работи над нов сериал (ВИДЕО) - 1
Снимки: Wikipedia

Принцеса, елф и демон ще са сред персонажите в новия анимационен сериал за възрастни "Disenchantment" на създателя на "The Simpsons" Мат Грьонинг, предаде Contactmusic. Първите епизоди от новия сериал ще бъдат качени в интернет от Netflix през 2018 г.

Действието ще се развива в средновековното кралство Дриймланд, а сред останалите персонажи ще са великани, таласъми, тролове, поясниха от Netflix.

В сериала ще се говори за живота, смъртта, любовта, секса и начина, по който да продължим да се смеем в свят, изпълнен със страдания и идиоти, въпреки онова, което ни казват възрастните и магьосниците, се казва в комюнике на компанията.

Създателят на The Simpsons работи над нов сериал (ВИДЕО)

"Disenchantment" ще бъде заснет от компанията "Ръф драфт стюдиос", която е работила заедно с Грьонинг над друг анимационен сериал - "Futurama". Новият сериал ще бъде показан в рамките на няколко сезона, като всеки от тях ще включва 10 епизода.

Netflix е продуцирала и други анимационни сериали за възрастни - "BoJack Horseman" през 2014 г. и "F is for Family" година по-късно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА