Last news in Fakti

13 Август, 2017 23:27 6 698 1

Правят филм по легендарен сериал

  • дейвид хаселхоф-
  • сериал-
  • филм

Дейвид Хаселхоф и Джеймс Гън се готвят за "Среднощен ездач"

Правят филм по легендарен сериал - 1
Снимка: Shutterstock

Дейвид Хаселхоф е разговарял с режисьора Джеймс Гън за възможността да заснемат римейк на легендарния сериал „Среднощен ездач“, съобщи Screen Rant.

Продукцията от 80-те години на миналия век превърна Хаселхоф в звезда. В нея той играе ролята на пазител на закона, който раздава правосъдие чрез свръх технологична кола, която разполага с изкуствен интелект.

През 2008 г. беше направен опит за нов сериал от поредицата, но той нямаше успех. През последните няколко години Хаселхоф се опитва да направи филмов римейк.

Гън нашумя покрай работата си по поредицата „Пазителите на Галактиката“. В последния филм Хаселхоф дори имаше малка роля и изпълни една от песните в саундтрака.

„Аз предложих някои идеи на Джеймс Гън за „Среднощен ездач“ и той реагира много добре. Ако това стане реалност, не ми се иска да се провали като филмовата версия на „Спасители на плажа“. В този филм не разбраха за какво всъщност става на въпрос и не дадоха на феновете това, което те искат“, заяви Хаселхоф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    0 0 Отговор
    С две думи някаква си серия.... от сериала