12 Август, 2017 22:33 4 921 0

Още един "Спайдърмен" (ВИДЕО)

  • спайдърмен-
  • том харди-
  • сони-
  • венъм-
  • том холанд

Филмът ще излезе на екран през февруари 2019 г.

Още един "Спайдърмен" (ВИДЕО) - 1

Компанията Sony оповести, че спин-офът "Silver & Black" на "Спайдърмен" ще се появи по екраните на 9 февруари 2019 г., съобщи Contactmusic.

Новият филм, режисиран от Джина Принс-Байтууд, ще излезе по екраните 4 месеца след оповестената премиера на "Venom" с участието на Том Харди през октомври 2018 г.

Феновете вероятно ще са доволни, тъй като Спайдърмен ще е в същия свят, както в другите филми от поредицата, продуцирани от Sony. Наскоро от компанията увериха, че Паякът, в чийто образ се превъплъщава британският актьор Том Холанд, ще се появи в редица спин-офи.

Действието във всички тези филми ще е в света, който създаваме за Питър Паркър, поясниха от Sony. Има също вероятност Спайдърмен да се появи във "Venom" и "Silver & Black", макар че от компанията по-рано настояха, че спин-офите няма да са с неговото участие, въпреки връзката му с главните протагонисти.

Том Холанд потвърди, че в момента се работи над трилогия за Спайдърмен. 21-годишният актьор разкри, че "Спайдърмен: Завръщане у дома" ще бъде последван от други два филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА