Last news in Fakti

18 Август, 2017 12:44 2 684 0

Легендарен хит ще звучи по време на слънчево затъмнение (ВИДЕО)

  • бони тейлър-
  • слънчево затъмнение-
  • total eclipse of the heart

Певицата Бони Тейлър ще озвучи събитието в САЩ с "Total Eclipse of the Heart"

Легендарен хит ще звучи по време на слънчево затъмнение (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Едва ли има по-подходящ начин за отбелязване на пълното слънчево затъмнение, което ще бъде наблюдавано на 21 август от единия до другия бряг на САЩ, от това да бъде озвучено от уелската певица Бони Тейлър с хита й "Total Eclipse of the Heart", предаде Sky News.

Баладата й от 1983 г., посветена на "сърдечно затъмнение", се радва на особена популярност при подобни астрономически събития, припомня агенцията.

Тейлър ще изпълни съкратена версия на "Total Eclipse of the Heart" от борда на круизния кораб "Оазисът на моретата", който потегля в неделя за Карибите, за да съвпадне с времетраенето на слънчевото затъмнение - 2 минути и 40 секунди.

Тейлър ще пее в компанията на групата DNCE, част от която е бившият изпълнител от "Джонас брадърс" Джо Джонас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА