4 Септември, 2017 06:30 1 084 3

Лейди Гага работи по нов албум (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • албум-
  • турне-
  • lady gaga

В момента певицата е на турне в Северна Америка

Лейди Гага е започнала да пише песните за шестия си албум, съобщи Contactmusic.

Турнето на Лейди Гага за промоция на албума й "Joanne" още не е приключило, но тя намира време за новите си песни. На концертите си Гага изпълнява и нови парчета. Вмъкването им в програмата обаче е много трудно заради техническото оформление на шоуто.

"Шоуто всъщност е много сложно. Всичко на сцената е кодирано с компютър - разказа Гага пред "Ентъртейнмънт уикли". - Много е напрегнато и трябва да се спазват сроковете. Зад кулисите е много стресиращо, за да се случи всичко в точния момент, както е предвидено. Затова е трудно да бъде променяна програмата. Хората идват да видят нещо, което е създадено за тях. Всичко през тези два часа и 15 минути е премислено".

Турнето на Лейди Гага започна на 1 август в Канада. То ще приключи на 18 декември в Ингълуд. В програмата са общо 60 концерта в Северна Америка и Европа и един в Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 2 Отговор
    Лейди Гарга - СПРИ да правиш музика!
    Не се издържа.
  • 2 гост

    1 1 Отговор
    Скука , скука и еднообразие....
  • 3 АГЕНТ ТЕНЕВ

    1 1 Отговор
    ЛЕДИ ГАГА Е ГОТИНА.......
    И ПАРЧЕТАТА И СА ХИТОВЕ....!!!