Last news in Fakti

25 Септември, 2017 13:23 7 240 4

Обвиняват Том Круз за смъртта на двама пилоти

  • том круз-
  • обвинен-
  • смърт-
  • пилоти-
  • снимачна площадка-
  • american made-
  • бари сийл-
  • наркотрафикантът

По време на снимките на филма American Made през 2015 г., загинаха двама души, а един остана парализиран

Холивудският актьор Том Круз бе обвинен, че от части е отговорен за самолетната катастрофа, която уби двама души на снимачната площадка на филма American Made ("Бари Сийл, наркотрафикантът").

Близките на пилотите Алан Пъруин и Карлос Бърл, които починаха през септември 2015 г., сега обвиняват звездата, че е подложил живота на двамата мъже на излишен риск.

Трима от пилотите, наети да изпълнят въздушни каскади във филма, бяха въвлечени в самолетна катастрофа по време на снимките, когато техният двумоторен Piper Smith Aerostar 600 се разби в планински склон.

Алън Пурвин и Карлос Берл починаха на мястото на катастрофата, а Джими Лий Гарланд остана инвалид, неспособен да усеща и движи долната част на тялото си.

Според нови документи, представени от семействата на загиналите, Том Круз и режисьорът на лентата Дъг Лаймън, имат частична вина за трагичната катастрофа.

„Настояването снимките да бъдат направени в Колумбия, заедно с ентусиазма, с който Круз и Лаймън подходиха към кадрите с пилотирането доведе до по-натоварен график. Бяха добавяни допълнителни сцени във въздуха“, категорични са близките на загиналите мъже, цитирани от списание People.

В имейл, цитиран от изданието Page Six, Пъруин предвижда фаталния край, като пише: „В момента границата на обезопасяването ни е много тънка с настъпването на инцидент. Повярвайте ми!“

В отделен имейл той пише: "Това е най-опасният филм, който съм снимал някога."

Към момента Круз и Лаймън не са извикани като свидевтели по делото, макар роднините на пилотите да им вменяват частична вина. По думите на опечалените звездата от „Топ Гън“ е бил съвсем способен да пилотира сам самолетите и е трябвало да го направи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прецакел

    11 0 Отговор
    Както се казва Бития си е бит Е....я си е е..н и така . жалко за хората

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Прецакел":

    Пич, това с пиенето на чаши студена вода и приказката за бития и е..ния го има само в тъй нар. ни "държава". И най-лесното обяснение за народа е че "това го имало по цял свят" видиш ли и България не била изключение. Започва едно цъкане - тц,тц, и бастисали човека и всичко по старому. Като поживееш в нормална държава ще разбереш какво значи правен ред и чуство за справедливост и общество. С толкова много студена вода т. нар. "държава" направо се е поболяла.
  • 3 Ники

    30 2 Отговор
    Тук мисля , че по скоро се опитват да измъкнат някой и друг долар. Реално за да се разбиеш , вината е или твоя или примерно техническа неизправност. Възрастните сами отговарят за действията си , ок опасно е .. но сам правиш избора .. ти си пилот каскадьор , ако и на теб ти се стори напечено ... казваш не става прекалявате и не го правиш ...
  • 4 гост

    10 0 Отговор
    Круз е толкова виновен колкото и производителя на самолета. Пилотът е този, който преценя къде може да лети, как да лети и какви са възможностите му. Ако е било опасно, той е можел да откаже с обяснение, че това е над възможностите му и той не би поел риск за живота си. Явно не го е определил така към момента, поел е риск и е катастрофирал. Няма вина, Круз не го е накарал да се вреже със самолета, за да е виновен.