30 Септември, 2017 21:55 3 168 3

Марк Хамил: Мислех, че Хан Соло ще е главният герой

  • марк хамил-
  • хан соло-
  • междузвездни войни

Актьорът признава, че е смятал Люк Скайуокър за поддържащ персонаж

Марк Хамил: Мислех, че Хан Соло ще е главният герой - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Марк Хамил призна, че си е мислел, че персонажът на Хан Соло ще е водещият в поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Screen Rant.

Хамил изпълни култовата роля на Люк Скайуокър в поредицата. Той обаче си мислел, че персонажът му няма да е толкова важен по време на кастингите.

Актьорите, които кандидатствали за ролите, получавали ограничена информация за ролите си. Те трябвало да четат отделни откъси от сценария, но не били напълно наясно чий образ ще е водещият.

„Когато правихме кастинга аз си мислех, че Хан Соло е главният персонаж и Харисън Форд получава главната роля. След като получих ролята ми изпратиха пълния сценарий. Когато прочетох всичко, си казах: „Чакай малко. Аз не трябваше ли да съм поддържащ герой. Харисън май взе главната роля.“ Тогава разбрах, че всъщност Люк е главният герой. Още си спомням как прочетох сценария пред къщата си в Малибу. Гледах океана и бяха наистина доволен“, заяви Хамил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаджи Чубака Маринов

    6 3 Отговор
    Еми, той си е Главния Герой! Вейдър е Главния Злодей, а ти си вечно не разбралият... Ако не беше ЧАЛГАТА, сега поредицата трябваше да е морално-образователна, но всеки гледа спец-ефектите и малко хора виждат че сагата е създадена в подкрепа на политическия климат. Същинската борба е срещу Империята на Злото (САЩ,ЮК,ИЗРАЕЛ) и всички жидомасонски Рептили, които са техни служители-сателити. Тъй-тъй... почна се )))

    Коментиран от #3

  • 2 Именно

    1 3 Отговор
    Абе тоя Скайлокър голяма шматка бил :D
  • 3 no name no face no number

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "хаджи Чубака Маринов":

    Много правилно винаги съм откривалтази прилика.