Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 08:15 2 974 6

Ето и трейлърът на „Последните джeдаи“ (ВИДЕО)

  • последните джeдаи-
  • междузвездни войни-
  • сага-
  • люк скайуокър

Сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от „Силата се пробужда“ се присъединяват към галактическите легенди

Ето и трейлърът на „Последните джeдаи“ (ВИДЕО) - 1

Трейлърът на Епизод VIII „Междузвездни войни: Последните джедаи” е вече тук. От днес тръгва и продажбата на билетите за филма.

Трейлърът направи своята световна премиера по време на традиционната футболна понеделник вечер на ESPN в щатите. На полувремето на мача в Чикаго феновете станаха свидетели на дългоочакваните нови кадри от предстоящия Епизод VIII.

Сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от „Силата се пробужда“ се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, и шокиращи истини от миналото.

В главните роли ще видим Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Донал Глийсън, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лаура Дърн и Бенисио Дел Торо.

Сценарист и режисьор на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ е Райън Джонсън, а продуценти са Катлийн Кенеди и Рам Бергман. Джей Джей Ейбрамс, Том Карновски и Джейсън Мак Гатлин са изпълнителни продуценти.

„Междузвездни войни: Последните джедаи“ идва в кината на 15 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 312

    5 6 Отговор
    Изглежда много хубав анимационен филм.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 по темата

    5 2 Отговор
    Хубави са и шесте епизода, но сега започна сагата за малоумните.
  • 4 и те така

    10 3 Отговор
    Негър - джедай. Нещо като негър - скиор.
    И защо лошите и могъщите трябва да са винаги някакви изчанчени създания.
  • 5 любо

    2 0 Отговор
    А негър Орфеи гледали ли сте ?
  • 6 Ян Бибиян

    3 0 Отговор
    Предната серия беше най-голямото разочарование в света на киното, защо Лукас продаде правата за следвашите епизоди на тези некадърници от Дисни не ми е ясно, по добре да се съсредоточат в анимационните филми, игралните им не се получават.