Last news in Fakti

15 Октомври, 2017 21:34 2 114 0

Готвят трилогия за "Хълк"

  • хълк-
  • трилогия-
  • филм

Марк Ръфало вече е разговарял с продуцентите от "Marvel"

От „Marvel” може да заснемат самостоятелна трилогия за Хълк, съобщи Screen Rant.

Предстоящият да излезе филм „Тор: Рагнарок“, може да е основата за самостоятелните филми за зеления гигант.

Самият актьор Марк Ръфало заяви, че предстои следващата стъпка в еволюцията на героя, който той изпълнява на големия екран. Той призна за разговори по темата с продуцента Джейф Фейг.

„Веднъж Джеф Фейг ме дръпна и ме попита как смятам, че трябва да протече работата по самостоятелен филм за Хълк. Аз му обясних какво мисля по въпроса. Тогава той заяви, че това ще бъде направено в следващите филми за Тор и Отмъстителите. Реално те ще са основата за следваща поредица за Хълк.

Динамиката между Хълк и Брус Банер е страхотна. Хълк е като огромни бебе, а Банер трябва да го контролира. Ние сме в началото на тази история. Мисля, че ще бъде наистина забавно. Дано се получи“, заяви Банер.

До този момент имаше два самостоятелни филма за доктор Брус Банер, който при силен приток на адреналин се превръща в зеления гигант Хълк. Нито един от тях обаче не постигна сериозни успехи,.

В “Disney” и „Marvel” все още обсъждат как би трябвало да протече самостоятелен филм за героя. Всичко ще стане ясно след излизането на четвъртата част на „Отмъстителите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА