Last news in Fakti

24 Октомври, 2017 01:29 2 968 0

Джъстин Тимбърлейк ще пее на Супербоул (ВИДЕО)

  • джъстин тимбърлейк-
  • супербоул-
  • джанет джексън-
  • ен синк-
  • грами

Преди 14 години той предизвика скандал, защото разкъса бюстието на Джанет Джексън

Джъстин Тимбърлейк ще пее на Супербоул (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Джъстин Тимбърлейк ще е хедлайнер на полувремето на финала за Супербоул на 4 февруари в Минесота, съобщиха световните агенции.

Това ще е третото шоу на Тимбърлейк на финала на първенството по американски футбол, което е рекорд в историята му. Спектакълът в почивката между полувремената е най-гледаното предаване в САЩ, като обикновено има над 100 милиона зрители.

За първи път Тимбърлейк се изяви на финала на Супербоул през 2001 г. с групата "Ен Синк". Преди 14 години обаче той предизвика скандал, защото разкъса бюстието на Джанет Джексън.

Джъстин Тимбърлейк ще пее на Супербоул (ВИДЕО)

В интервю по телевизия NBC Джъстин Тимбърлейк се разсмя на въпроса дали би повторил този номер и увери, че този път това няма да се случи. Федералната телевизия по комуникациите наложи глоба от 550 000 долара на излъчвалата шоуто през 2004 г. телевизия CBS, но тя успя да я оспори.

Джъстин Тимбърлейк е спечелил 10 награди "Грами" и четири "Еми".

Миналата година Лейди Гага беше хедлайнер на шоуто в полувремето на финала за Супербоул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА