9 Ноември, 2017 23:00 1 419 2

Стинг ще пее в Пловдив

  • стинг-
  • пловдив-
  • концерт

Концертът на емблематичния музикант ще продължи 3 часа

Стинг ще изнесе концерта си на Античния театър в Пловдив в периода от средата на май до края на месец юли. Това е времето, заявено от организаторите на събитието София Мюзик Ентерпрайсис за мега събитието под тепетата. Концертът на емблематичния музикант ще продължи 3 часа.

Шоуто на британеца е сред одобрените проекти по „Наредбата за реда и условията за финансиране на инициативи в сферата на културата, част от Календара на културните събития на Община Пловдив” в рамките на програмата „Фестивали и значими събития”. Музикалната компания София Мюзик Ентерпрейсис е кандидатствала за сумата от 90 000 лв. и комисията, разгледала проектите ги е одобрила в пълния им размер.

Експертите са оценили факта, че организирането на концерти на световни звезди от ранга на Стинг е изключително скъпо, а исканата сума покрива само част от хонорара на артиста, затова са гласували цялата поискана сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кондьо

    0 2 Отговор
    НЯМА ДА ОТИДА!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Осама

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кондьо":

    Я ше ида да тура бомба и да гръмне хахахха