16 Декември, 2017 01:30 5 585 3

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

  • скалата-
  • дуейн джонсън-
  • холивуд

На церемонията в Холивуд присъстваха многобройни почитатели на актьора, приятели, колеги и членове на семейството му

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Дуейн "Скалата" Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в суперуспешен актьор, получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде Fox News.

Звездата на 45-годишния Джонсън е 2624-ата на прочутата алея в Холивуд и се намира в близост до тези на главния изпълнителен директор на Световната федерация по кеч Винс Макмеън и жабока Кърмит.

На церемонията присъстваха многобройни почитатели на актьора, приятели, колеги и членове на семейството му, сред които майка му, брат му и дългогодишната му партньорка Лорън Хашиян. Преди броени дни беше оповестено, че двойката очаква второ дете, което за актьора ще бъде трето.

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Джонсън не пропусна да благодари на всички, помогнали му да изгради успешна кариера.

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

"Успехът не идва сам, а се дължи на работа в екип. Дължа благодарност на всички хора, както и на семейството ми, че ми помогнаха да успея. Без тях нямаше да съм никой", сподели на церемонията актьорът, чиято кариера в киното започва преди 18 години.

Понастоящем Джонсън, познат с ролите си в "Мумията се завръща", "Кралят на скорпионите", "Сан Андреас" и филмите от поредицата "Бързи и яростни", е сред най-високоплатените актьори на планетата.

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    2 9 Отговор
    Стойкаджия със селски роли! И някой да ми припомни някой силен запомнящ се филм с негово участие че аз не мога да се сетя.Хахаха кой Краля на скорпионите или Дуум или ония смешните приключенските ха-ха-ха кой? Ааа сетих се там където си партнираше с Марк Лоубърг където беше с второстепенна роля
  • 2 ЕДИ КОЙ СИ

    11 1 Отговор
    СКАЛАТА Е ПИЧ.....И КАТО АКТЬОР И КАТО ЧОВЕК...
  • 3 Трапер

    4 0 Отговор
    Запомнил съм добри роли и във филмите SNITCH(по истински случай)
    и и FASTER изпълняван с Chevrolet CHEVELLE! Респектираща фигура и характер !