8 Януари, 2018 01:28 7 398 4

Топ 10: Най-очакваните филми на 2018 г.

  • 2018-
  • най-очакваните-
  • филми

Очакват ни продълженията на големи хитове и филмите на супер режисьори

2017 г. отмина, а 2018 г. пристига с много нови филми, някои от които са чакани от дълго време от феновете си.

През следващата година ни очакват още една глава от сагата „Междузвездни войни“, нов филм от поредицата „Джурасик свят“ и много супергерои.

Определено ще можем да видим едни от най-дъгоочакваните заглавия. За това и Факти.бг ви представя 10-те най-очаквани филми за 2018 г.

1. Джурасик свят 2: Рухналото кралство

Историята за парка с истински динозаври беше подновена през 2015 г., като „Джурасик свят“ надмина дори очакванията на продуцентите си.

Филмът се превърна в най-успешния от всичките си предшественици и стана един хитовете на годината.

В новата лента отново ще видим Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, а се очаква и поява на звездата от първата трилогия Джеф Голдблуум. Много е вероятно филмът да се превърне в най-касовия за годината.

2. Отмъстителите: Война безкрай

Третият сборен филм за екипа от супергерои на „Marvel” се очаква да бъде смазващият хит на годината.

Трейлърите на продукцията се превърнаха в истински хитове в интернет, като се очаква заглавието да зададе съвсем нова посока на целия франчайз.

За първи път лентата ще обедини героите на Земята с Пазителите на Галактиката, като се очаква това да го превърне в истинска мания за всички фенове на жанра.

От студиото вече са започнали работа по четвъртата част, така че всички очакват голям успех.

3. Соло: История от „Междузвездни войни“

Междузвездни войни продължават да са най-голямата сага в света на киното. Последните три филма от поредицата все надминаваха приходи от $ 1 млрд., а сега предстои самостоятелен филм за вероятно най-популярният герой от сагата.

Около филма имаше множество скандали, като на режисьорския стол се смениха няколко лица, докато продукцията най-сетне не беше поета от Рон Хауърд.

Все пак Хан Соло има толкова много фенове, че кината със сигурност ще са пълни.

4. Първият човек

В САЩ отдавна чакат да се направи добър биографичен филм за Нийл Армстронг, а сега с него се захваща сензацията сред режисьорите Деймън Чазел.

Чазел получи „Оскар“ за работата си „Ла Ла Ленд“, като името му се свързва основно с мюзикъли. Сега обаче той ще пресъздаде първата успешна мисия до Луната и как Армстронг се превърна в първия човек, стъпвал на нея.

Ако филмът е успешен, то той вероятно ще е фаворит за наградите „Оскар“.

5. Феноменалните 2

Мина повече от десетилетие, от както анимацията за семейството от супергерои завладя екраните.

След дълго чакане от Pixar най-сетне ни дават продължение на тази фантастична, но и някак си твърде човешка история. Отново ще видим как членовете на семейство Пар ще спасяват света, докато бистрят как да си платят данъците, да изпъкнат в училище и да се справят с домашните си задължения.

Толкова дългоочаквано заглавие със сигурност ще привлече много внимание към себе си.

6. Дедпул 2

Когато излезе преди две години, никой не очакваше, че кървавата и цинична история за абсолютния антигерой на Marvel ще се превърне в толкова голям хит, променил цялостно идеята ни за филми за супергерои.

Сега Райън Рейонлдс, който е човекът, отговорен въобще първият филм да бъде създаден, слага геройския костюм и за втория.

Вече много фенове изразиха притеснение от това какви промени ще бъдат нанесени по лентата, след като Fox вече премина в ръцете на Disney, но от студиото обявиха, че не възнамеряват да променят бруталният стил на героя.

7. Томб Райдър

Историята на Лара Крофт ще бъде напълно подновена, като този път феновете очакват филм, много по-верен на оригиналната атмосфера от компютърните игри,

Филмите с Анджелина Джоли имат своите фенове, но и страшно много критици. Сега героинята ще бъде изиграна сензацията Алисия Викандер, която, след като получи „Оскар“, се надява, че ще има шанс да започне и своя собствена поредица.

8. Аквамен

„Лигата на справедливостта“ беше противоречив филм, чийто успех може би не беше такъв, какъвто създателите му очакваха. Все пак „Жената чудо“ доказа, че и от героите на DC могат да бъдат произвеждани нови хитове, така че сега ще видим самостоятелен филм за Аквамен.

Джейсън Момоа от години се опитва да се добере до шанса да се наложи като голямо име в Холивуд със собствен франчайз, а това много зависи от успеха на лентата.


Доста фенове очакват Аквамен да постигне доста успехи, въпреки че героят не е чак толкова популярен.

9. Играч първи, приготви се

Ствиън Спилбърг се завръща в дебрите на фантастиката и режисира тази лента по един от най - хитовите романи през последните години.

Сюжетът разказва бъдеще, в което хората предпочитат живота във виртуална игра, от колкото в реалния живот.

Когато обаче всеки човек получи шанс да поеме контрол над този виртуален свят, започва една луда надпревара, за която знаем, че Спилбърг е способен да покаже шеметно на екран.

10. Бандата на Оушън

Да направиш римейк на „Бандата на Оушън“ с изцяло женски състав определено е идея, която не всеки би одобрил.

Създателите на филма обаче събраха наистина най-добрите възможни актриси, като във филма ще видим Сандра Бълок, Ан Хатауей, Кейт Бланшет, Риана и Хелена Бонъм Картър.

Отново ще видим историята на група от бандити, искащи да направят голям обир, само че този път те ще са жени.

Големите имена в лентата определено я правят сериозен кандидат за хит на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колю

    15 5 Отговор
    Филма за Армстронг ще е страхотен римейк на хитовата лента от 1969 г . Същата история , само че по - обширна и с високо качество . Този път може би знамето няма да се вее гордо от "лунния вятър".

    Коментиран от #2

  • 2 голЕм смЕх

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "Колю":

    От всички фантастични тоя, ще е най-фантастичния хаха.... американците ходили на луната хаха
  • 3 Иван Господинов

    15 3 Отговор
    Явно ни чака много скучна година
  • 4 Будала

    13 1 Отговор
    Нищо ново...претоплят бози. Интелектуална импотентност залагаща единственно на ефекти... Мъка...