10 Януари, 2018 00:00 5 454 3

Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

  • дейна скъли-
  • досиетата х-
  • джилиан андерсън-
  • дейвид духовни

Актрисата Джилиан Андерсън се прочу с ролята си на агент от ФБР в хитовия сериал "Досиетата Х"

Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Джилиан Андерсън, прочула се с ролята на агент Скъли в хитовия сериал "Досиетата Х", беше почетена със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи Contactmusic.

Звездата на Андерсън е 2625-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването й присъстваха актьорите Брайън Фулър и Джоел Макхейл. Макхейл нарече 49-годишната актриса "културна икона".

Андерсън, избрала за събитието рокля в цвят металик, щедро разкриваща плътта й на показ, не пропусна да спомене "пламенно независимата" си героинята си Дейна Скъли.

Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Актрисата припомни, че се е преместила в Лос Анджелис през 90-те години на миналия век с надеждата за преход от сцената към киното. Късметът я среща със създателя на "Досиетата Х" Крис Картър. В крайна сметка Андерсън получава ролята на специалния агент на ФБР.

"Дейна Скъли се оказа модел за подражание, от какъвто имаха нужда жените - не само обект на мъжко желание, но волева, умна, смела, отдадена на професията си и пламенно независима", споделя Джилиан Андерсън.

Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Актрисата благодари и на "идеалния си платоничен партньор" в сериала Дейвид Духовни, с когото е прекарала 25 години от живота си и чиято звезда на холивудската Алея на славата се намира в близост до нейната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колю

    4 2 Отговор
    А за Моудър паста Балкан ...
  • 2 Гост

    5 0 Отговор
    Тя одъртяла като Гала от на кафе

    Коментиран от #3

  • 3 Кака Гинка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Всички одъртяваме,ти също,но понеже всеки ден се гледаш в огледалото,не го виждаш.Само дето одъртяваме по различен начин:едни са полезни до дълбока старост,а други още на 50 се превръщат в баласт...