Last news in Fakti

21 Януари, 2018 02:15 4 529 3

Лиам Нийсън готов да се върне в "Междузвездни войни"

  • лиам нийсън-
  • филм-
  • междузвездни войни

Той би изиграл отново ролята на Куай Гон Джин

Нийсън изигра ролята на учителя – джедай Куай Гон Джин в първия епизод от сагата „Невидима заплаха“.

В момента от „Lucasfimls” работят по самостоятелен филм за Оби Уан Кеноби. Според някои слухове Нийсън може да получи шанс за някаква поява във филма.

„Все още никой не се е свързал с мен. В света на „Междузвездни войни“ обаче всичко е възможно. Моят герой умря в първата част, но знаете, че джедаите могат да се появяват като духове. Това би било интересно. Ще видим“, заяви Нийсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Брат ми

    7 1 Отговор
    Да бе да.Съвсем го развалиха тоя филм.Вече има тъмнозелени джедаи ,гей джедаи сега се очаква от 3тия пол джедайчета да направят тия тикви от вКисни.
  • 3 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Направо сбозиха легендарна поредица.Не само,че вкараха кого ли не,но вече правят самостоятелни филмчета за всеки - нищо чудно да екранизират и детството на Джар Джар;за онези,които още се надяват да видят нещо.Мен отдавна ме изгубиха като зрител...