27 Януари, 2018 23:31 2 791 1

Последното шоу на сър Елтън Джон (ВИДЕО)

  • сър елтън джон-
  • елтън джон

Прощалното турне на легендата ще включва 300 шоута в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка

Последното шоу на сър Елтън Джон (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Британският певец сър Елтън Джон заяви в Ню Йорк, че последното му турне ще е тригодишно, преди да се посвети на отглеждането на двете си деца, съобщи Contactmusic.

70-годишният сър Елтън обаче няма да сложи край на кариерата си като музикант и композитор, която продължава повече от 50 години. "Надявам се да продължа да творя до смъртта си", каза той на пресконференция в Ню Йорк, предавана директно в интернет.

Известният певец, пианист и композитор поясни, че с това турне иска да благодари на феновете, които са го подкрепяли от началото на кариерата му през 70-те години на миналия век. Той взел решението за турнето през 2015 г., докато бил във Франция, а през следващите две години го планирал.

Елтън Джон отбеляза, че иска да прекарва повече време със семейството си и че двете му деца ще са на 10 и 8 години, когато турнето му приключи през 2021 г. "Приоритетите ми сега са децата и семейството ми", увери той.

Последното шоу на сър Елтън Джон (ВИДЕО)

Последното шоу на сър Елтън Джон (ВИДЕО)

Елтън Джон седна зад пиано и изпълни песните "Tiny Dancer" и "I'm Still Standing". Певецът носеше характерните си тъмни очила и яке в ярки цветове с надпис "Гучи обича Елтън".

Последното му турне ще започне с концерт на 8 септември в Алънтаун, Пенсилвания, и ще включва 300 шоута в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коньо

    2 2 Отговор
    Ай да са маха вече,че не моа го гледам тоя,трябвало е да се пенсионира преди десетилетия!!ало 2018 е!кой слуша дрънкащо пиано пллюс да пее некъв стар ангийски олигофренясъл дупедавец,ужас!!