Last news in Fakti

4 Февруари, 2018 22:30 4 967 1

Спайдърмен се изправя срещу Подмолната шесторка

  • спайдърмен-
  • подмолната шесторка-
  • филм

Вече има планове за новия филм за супергероя

Спайдърмен може да се изправи срещу Подмолната шесторка в следващия филм за супергероя, съобщи Screen Rant.

Очаква се следващият филм за Спайдърмен да излезе след излизането „Отмъстителите 4“. Все още има различни идеи, за това кой да е злодея във филма. Все по-вероятно става да има цял отбор от злодеи.

Подмолната шесторка включва в себе си злодеи като Доктор Октопус, Мистерио, Лешояда, Носорога, Скорпиона и Пясъчният човек. Планове за нейното представяне на екран имаше още по време на поредицата, където главната роля беше поверена на Андрю Гарфийлд. От Sony дори искаха да направят самостоятелен филм за злодеите.

Сега от Marvel изглежда са решили най-сетне да приложат идеята в поредицата с Том Холанд. Работата по филма обаче все още е само на ниво сценарий.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Снайпермен! :)